Κρατάει τους διεθνείς για το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Η ΚΕΔ δεν όρισε τους εφτά διεθνείς στους αγώνες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού οπότε, θεωρητικά, όλοι είναι υποψήφιοι για το ντέρμπι στις 19/2 στο ΟΑΚΑ. Δείτε όλους τους ορισμούς της 20η αγωνιστικής.

Κρατάει τους διεθνείς για το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με το μυαλό στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 19/2, έκανε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τους ορισμούς για την 20η αγωνιστική.

Στα παιχνίδια της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή και του Ολυμπιακού με την Λάρισα όρισε διαιτητές που δεν είναι διεθνείς, και συγκεκριμένα τον Φουκάκη (Ηρακλείου) και τον Γκράνα (Θράκης) αντίστοιχα.

Έτσι και οι εφτά διεθνείς είναι υποψήφιοι- θεωρητικά -για το συγκεκριμένο ντέρμπι. Πρόκειται για τους Τάσο Σιδηρόπουλο, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, Γεώργιο Κομίνη, Σταύρο Μάνταλο, Αναστάσιο Παπαπέτρου και Γεώργιο Κύζα. Βέβαια, οι δύο πρώτοι έχουν πάρει χαμηλό βαθμό για τις πρόσφατες διαιτησίες τους σε Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος – Ξάνθη) και Λαμία (Λαμία – Άρης) αλλά είναι στην ευχέρεια της Επιτροπής Διαιτησίας αν θα τιμωρηθούν και για πόσο χρονικό διάστημα θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Η ενέργεια της Επιτροπής πάντως, να κρατήσει στον... πάγκο (όσον αφορά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό) τους “7” εν όψει ντέρμπι είναι σωστή.

Οι διαιτητές που ορίστηκαν την 20ή αγωνιστική.

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Φωτιάδης (Σερρών), Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Κωτούλας (Σερρών), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Βοηθοί: Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), Παλαμίδας (Λακωνίας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΛ:Γκράνας (Θράκης), Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Κυριαζίδης (Έβρου).

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:Κομίνης (Θεσπρωτίας), Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Μεσσήνης (Αχαΐας), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:Τσαμούρης (Πειραιά), Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Ζησιμόπουλος (Πειραιά), 4ος: Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής).

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ:Κύζας (Δράμας), Βοηθοί: Καμπούρης (Ευβοίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:Σελίμος (Λακωνίας), Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων).

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΕΚ:Φουκάκης (Ηρακλείου), Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Χαρίσης (Γρεβενών), 4ος: Σέζος (Κιλκίς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK