Άσφαιρος ο ΠΑΟΚ, λευκή ισοπαλία με Ξάνθη

Αυτή τη φορά στα Πηγάδια, ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε στόχο και έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη για να αφήσει μόνο δεύτερο τον Πανιώνιο στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Δικέφαλος του Βορρά πίεσε, απώλεσε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Χωρίς τελική προσπάθεια στο τέρμα η Ξάνθη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τρεις ημέρες μετά το διπλό στα Πηγάδια για το Κύπελλο (2-1), ο ΠΑΟΚ έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Ξάνθη για τον αγώνα πρωταθλήματος, ωστόσο ο Βλάνταν Ίβιτς φάνηκε πως είχε το μυαλό του περισσότερο στη... Σάλκε.

Συνολικά επτά αλλαγές αποφάσισε να κάνει ο Σέρβος κόουτς του Δικεφάλου, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στον 20χρονο Δεληγιαννίδη να κάνει το ντεμπούτο του στη Super League, ενώ φανέλα βασικού πήρα και οι Χαρίσης και Αθανασιάδης. Δεν ήταν μόνο οι παίκτες που άλλαξε ωστόσο ο Ίβιτς, αφού "πείραξε" και το σύστημα της ομάδας, μετατρέποντάς το σε 3-5-2 για την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για το Δικέφαλο αφού μόλις στο 8' ο Δεληγιαννίδης από κοντά έχασε για μερικά... εκατοστά την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ. Τρία λεπτά αργότερα η Ξάνθη απάντησε με το καλό σουτ του Ντε Λούκας. Στο 39' χάθηκε η μεγαλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ζϊβκοβιτς έκανε λάθος και ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη ο Ίβιτς προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του περνώντας στο ματς τους Μυστακίδη και Πρίγιοβιτς, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Από την άλλη η Ξάνθη δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, με την ισοπαλία να την αφήνει κάτι παραπάνω από χαρούμενη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου):Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης (80' Μεχία), Ντε Λούκας, Τριάδης (69' Λάζιτς), Γιουνές, Σολτάνι (84' Πιτσέλι), Βασιλακάκης, Φλίσκας, Σιλά, Λισγάρας, Καμαρά

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς):Γλύκος, Χαρίσης, Τζάλμα Κάμπος (76' Μυστακίδης), Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης (60' Πρίγιοβιτς), Δεληγιαννίδης (57’ Λέοβατς), Βαρέλα, Κίτσιου.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK