Νίκη... σωτηρίας για την Κέρκυρα

Μια σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό πήρε η Κέρκυρα και απομακρύνθηκε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Χρυσός σκόρερ για τους Φαίακες ο Γκομές.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένα γκολ του Ματιέ Γκομές ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει η Κέρκυρα του Μιχάλη Γρηγορίου μια σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το ματς μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακό ωστόσο η Κέρκυρα ήταν που κυριάρχησε, με τους Βοιωτούς να είναι εξαιρετικά άστοχοι στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Στο 34ο λεπτό ο Ζορμπάς έβγαλε στον Επστάιν στην αριστερή πλευρά, αυτός γύρισε στον Γκομές που με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο τελευταίο λεπτό το αγώνα οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά στο γκολ. Πρώτα η Κέρκυρα με τον Αντιλέχου έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ναμάσκο, ενώ στην αντεπίθεση ο Λεβαδειακός με τον Καραμπουέ παραλίγο να... σοκάρει τους Φαίακες. Τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με την Κέρκυρα να απομακρύνεται εννέα βαθμούς από την 15η θέση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιμιτρόβσκι, Ιωάννου, Σπίνουλας, Νίκιτς (83' Αντιλέχου), Σιόντης, Ζορμπάς (74' Κεϊτά), Επστάιν (71' Κόντος), Ντιόγκο, Τουράμ

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος (53' Μαχαίρας), Ουόν, Νιάς, Μεντί, Κουλιμπαλί (69' Σουμπίνιο), Καλτσάς, Γιουσούφ, Σίλβα (80' Γιακουμάκης), Καραμπουέ, Μάντζιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK