Την ισοπαλία στην Κρήτη την πανηγύρισε σαν νίκη ο Απόλλωνας

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που πήρε με τον Κοντοέ ελέω γκάφας του Τσόβιτς όμως με το 1-1 που πήρε στην έδρα του Πλατανιά έσφιξε τη θηλιά γύρω από το λαιμό των Κρητικών.

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το τελευταίο χρονικά ματς της 20ης αγωνιστικής στη Super League Σουρωτή είχε το χαρακτήρα "τελικού παραμονής" για Πλατανιά και Απόλλωνα Σμύρνης και σε αυτόν μπορεί να μην υπήρχε νικητής αλλά υπήρχε μεγάλος χαμένος.

Αυτός ήταν ο Πλατανιάς, ο οποίος πάλεψε μεν αρκετά στο δεύτερο μέρος αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 68' από το πρώτο γκολ του Κοντοέ στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο (σε 263 ματς), όμως η προσπάθεια δεν έφτασε για να πάρει το τρίποντο.

Η σούπερ γκάφα του Τσόβιτς στο 81' (χτύπησε με την πλάτη στο δοκάρι μετά από σέντρα, έχασε τη μπάλα και ο Πετρόπουλος σκόραρε σε άδεια εστία ένα από τα ευκολότερα γκολ που έχει σημειώσει ποτέ) έβαλε φωτιά στο ματς στα τελευταία 15 λεπτά όμως η άμυνα των φιλοξενουμένων άντεξε.

Το φινάλε σε ένα άκρως ισορροπημένο ματς (9 τελικές ο Πλατανιάς, 11 ο Απόλλωνας) βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-1, με τον Απόλλωνα να φεύγει όμως από τα Περιβόλια έχοντας κρατήσει το μαξιλαράκι ασφαλείας των πέντε πόντων από τους ουραγούς Κρητικούς και να είναι πλέον στο +1 από την 15η της βαθμολογίας Κέρκυρα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Πλατανιά: Κλιάιτς, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Νίλι (71' Κασάλιτσα), Αγγελόπουλος (84' Ντουαλά), Δημούτσος, Μαλσά (57' Πλιάτσικας), Ουντότζι, Ενσικουλού, Πετρόπουλος

Απόλλων Σμύρνης: Τσόβιτς, Κοντοές, Ναδάλες (93' Χουάρες), Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Αλμπάνης (73' Μενδρινός), Κονέ, Στάθης, Ελμπάζ (46' Ντεβέσα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK