Την (Βέροια) σκότωσε ο πρώην (Μπεν) με 1-0

Πέρασε και από τη Βέροια: Ο Πανιώνιος άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Μοχάμεντ Μπεν και στη συνέχεια έκανε... διαχείριση κρατώντας το πολύτιμο τρίποντο που τον φέρνει μόνο δεύτερο στη βαθμολογία της Super League.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
panionios panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Το... τρένο του Πανιώνιου πηγαίνει αφρενάριστο, αφού πέρασε και από τη Βέροια δίχως στάση. Πλέον ο Ιστορικός φαντάζει φαβορί για τα πλέι οφ και μόνο με "αυτοκτονία" μπορεί να χαθεί μία θέση στην πρώτη πεντάδα.

Στο παιχνίδι μας τώρα η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό! Μετά από όμορφη επιθετική ανάπτυξη των παικτών του Μιλόγεβιτς, η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή της Βέροιας που δεν μπόρεσε να διώξει. Η μπάλα στρώθηκε στον Μπεν που με δεξί σουτ έκανε το 1-0. Ο Αφρικανός άσος δεν πανηγύρισε το τέρμα του σε ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι πήγαν να απαντήσουν στο 14ο λεπτό με τον Στόιτσεφ, όμως ο Γιαννιώτης με τις γροθιές κράτησε το μηδέν. Από εκεί και πέρα είχαμε κάποια λάθη μπροστά από τις άμυνες, όμως στη μία ο Ασίγκμπα ήταν σε ετοιμότητα.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Στο 62ο λεπτό ο Στόιτσεφ εκτέλεσε φάουλ, με τον Γιαννιώτης να μην αιφνιδιάζεται και να δέχεται να συγχαρητήρια του Κόρμπου. Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς κάποια άλλη φάση, με τον Πανιώνιο να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Βέροια:Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Ασίγκμπα, Στόιτσεφ (80' Μίλιεβιτς), Τομάς, Κάλβο (68' Μπελαϊντ), Άρτσε (46' Μπαλάφας), Σάρπονγκ, Καπετάνος.

Πανιώνιος:Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (Σαββίδης 81'), Μασούντ, Μπεν (92' Καθάριος), Μαχμούτοβιτς (46' Λάμπρου).

Σκόρερ: 8' Μπεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK