Ο Κόντε έκανε μάγκα τον ΠΑΣ και εξέθεσε τον Παναθηναϊκό!

Τα δύο γκολ του Πέδρο Κόντε (το δεύτερο εξαιρετικό) έριξαν στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό και στους Ζωσιμάδες (2-1 ο ΠΑΣ). Προδόθηκαν από την αστοχία τους οι πράσινοι αφού απώλεσαν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Μυστακίδη. Σημαντική νίκη-ανάσα για τους Ηπειρώτες!

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το φινάλε του αγώνα στους "Ζωσιμάδες" βρήκε τον Παναθηναϊκό να έχει περισσότερες τελικές έναντι του ΠΑΣ Γιάννινα (12 έναντι 9) και ξεκάθαρη υπεροχή όσον αφορά στην κατοχή μπάλας (64% έναντι 36% του αντιπάλου του) όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το ρητό "όπου ευημερούν οι αριθμοί δυστυχούν οι άνθρωποι".

Και αυτό γιατί οι "πράσινοι" μπήκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι από τους γηπεδούχους, έφταναν με πολύ μεγαλύτερη ευκολία στην αντίπαλη περιοχή μέχρι το ημίωρο, όμως η αποτυχία τους στην τελική προσπάθεια με μοιραίο τον Μυστακίδη (έχασε δύο τετ α τετ με αποκορύφωμα τη φάση του 6ου λεπτού που ήταν εξουδετερωμένος ο Βελλίδης) τους στοίχισε, και μάλιστα... διπλά.

Εκείνος που τιμώρησε το "τριφύλλι" ήταν ο Πέδρο Κόντε, ο άνθρωπος που έκανε ουσιαστικά τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος. Στο 30ο λεπτό πέρασε σαν... σταματημένο στο σπριντ τον Οικονόμου για το 1-0 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο να... σηκωθεί στο πόδι για να τον αποθεώσει, με ένα εκπληκτικό βολέ ( μέχρι και ο επίσημος Παναθηναϊκός "υποκλίθηκε" ιπποτικά μέσω Twitter ) που έγραψε το 2-0.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τέτοιο ντεσαβαντάζ, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε ένα βουνό να ανέβει στο δεύτερο ημίχρονο αν ήθελε να πάρει κάτι από το ματς και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε και την πίεση που άσκησε, αποδείχτηκε πως ο χρόνος που είχε στη διάθεσή της ήταν πολύ λίγος.

Τουλάχιστον με βάση το υλικό που έχει απομείνει στα χέρια του προπονητή. Οι "πράσινοι" κέρδισαν ακόμα περισσότερα μέτρα στο γήπεδο χάρη στη διάθεση των γηπεδούχων να κλειστούν πίσω και να "χτυπήσουν" στην κόντρα και τελικά μείωσαν σε 2-1 με αυτογκόλ του Γαρουφαλιά (από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Χατζηγιοβάνη) όμως μέχρι εκεί...

Στη φουλ άμυνα που έπαιξε (αρκετά μυαλωμένα και οργανωμένα) η ομάδα του Πετράκη δεν είχαν πολλές ιδέες και αυτοματισμούς, με αποτέλεσμα ο χρόνος να ροκανιστεί και το φινάλε να βρίσκει τους "πράσινους" χωρίς εκτός έδρας νίκη ούτε στην 11η φετινή προσπάθειά τους (5 ισοπαλίες, 6 ήττες).

Στον αντίποδα ο ΠΑΣ του "φονιά" Κόντε (έκανε ό,τι ήθελε τα τρία σέντερ μπακ του Ουζουνίδη, Οικονόμου, Κολοβέτσιο και Γιόχανσον) πήρε την πρώτη του νίκη στους "Ζωσιμάδες" μετά τις 28 Οκτωβρίου και την πρώτη του εντός έδρας επί του μεγάλου αντιπάλου του μετά από 32 ολόκληρα χρόνια...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας (84' Αποστολόπουλος), Γιάκος (73' Βιντάλ), Καρανίκας, Μπέτρα (79' Μπέριος), Σκόνδρας, Μιχάλη, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Κόντε.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Τζανδάρης (55' Άλτμαν), Κάτσε, Λουντ (80' Πίσπας), Μυστακίδης (64' Χατζηγιοβάνης), Δώνης.

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK