Η... διπρόσωπη Κέρκυρα και η... αθάνατη Ξάνθη!

Ξάνθη και Κέρκυρα έδωσαν μία σπουδαία "μάχη" στα Πηγάδια και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τελικό 1-1. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έσωσε την παρτίδα η γηπεδούχος ομάδα με κεφαλιά του Κάστρο.

Η... διπρόσωπη Κέρκυρα και η... αθάνατη Ξάνθη!

Δίκαια τα πράγματα στα Πηγάδια με τις Ξάνθη και Κέρκυρα να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από γκολ με κεφαλιά του Κάστρο.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο με την Κέρκυρα να μην έχει ούτε μία τελική...

Ωστόσο, το γκολ δεν έμπαινε και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ήρθε η... τιμωρία από φάση οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε για την Κέρκυρα. Ο Παμλίδης ήταν εκτεθειμένος όταν μοίρασε στον Επστάιν για το 0-1, αλλά ο διαιτητής Τζοβάρας έδειξε "παίζεται".

Στη συνέχεια, ο ΑΟΚ απείλησε εκ νέου, δίχως ουσία και οι γηπεδούχοι έσωσαν την παρτίδα με γκολ του Κάστρο στο 93'. Ο Αργεντινός ήταν η έμπνευση - δικαίωση του Ράσταβατς που τον πέρασε στο 71' στον αγωνιστικό χώρο και τον έσωσε, κρατώντας τον "κόλπο" στη πεντάδας.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Zίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Μεχία, Ντε Λούκας, Μπρίτο (54' Φασίδης), Κίκε (63' Τριάδης), Ντουρίτσκοβιτς (71' Κάστρο), Γέντρισεκ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Σιόντης, Μπαλάφας, Ρόλε (89' Γκράσι), Επστάιν (85' Μυτίδης), Γεωργίου (73' Αρτυματάς), Παμλίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK