Νίκησε και... ελπίζει για Ευρώπη ο ΠΑΣ

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις και μοιρασμένο όσον αφορά την κατοχή, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας, χάρη στο ανόητο πέναλτι του Ντιμιτρόφσκι και τον εκπληκτικό Πέδρο Κόντε.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
konte EUROKINISSI SPORTS

Οι τρεις βαθμοί μπήκαν στο... σακούλι του ΠΑΣ που πλέον έχει μειώσει την απόσταση από την 5η θέση και την Ξάνθη στους 2 πόντους. Το παιχνίδι δεν είχε αρκετό ρυθμό στο ξεκίνημα του με την Κέρκυρα να απειλεί μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Επστάιν πήρε μία κεφαλιά, όμως ο Πασχαλάκης έδιωξε σωτήρια τη μπάλα.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, όταν ο Κόντε πήγε να ξεφύγει με εντυπωσιακό τρόπο από τον Ντιμιτρόφσκι, όμως ο Σκοπιανός χρησιμοποίησε το χέρι του και σωστά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ισπανός και από τα 11 βήματα έκανε το 1-0, φτάνοντας έτσι τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα. Το ημίχρονο έκλεισε με την Κέρκυρα να έχει ένα επικίνδυνο σουτ με τον Ανδρεόπουλο.

Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους, όμως δεν μπορούσαν να φτιάξουν επικίνδυνες καταστάσεις. Ο ΠΑΣ πάντως έχασε την πρώτη καλή στιγμή με τον Ζάιρο, ενώ λίγο αργότερα η Κέρκθρα απείλησε με μία κεφαλιά.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με δυο φάσεις ακόμα και τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε ανούσιες ενέργειες στο κέντρο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Λίλα, Κοζορώνης (Σκόνδρας 90'), Ίγκορ (Γιάκος 74'), Ακόστα, Ζάιρο (Κοροβέσης 79'), Κόντε.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ζαραδούκας (Γεωργακόπουλος 64'), Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Σπίνουλας, Ιωάννου, Νίκιτς, Ζορμπάς (Ονιλό 83'), Ανδρεόπουλος (Κόντος 74'), Εσπτάιν, Τουράμ.

Σκόρερ: 1-0 (Κόντε 17').

News 24/7

24MEDIA NETWORK