Ούτε με κολλύριο το Κέρκυρα-Παναιτωλικός!

Σε ένα παιχνίδι με δυνατά μαρκαρίσματα και ελάχιστες φάσεις, Κέρκυρα και Παναιτωλικός πήραν από ένα βαθμό και αύξησαν τη διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη. Έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
kerkida panaitolikos EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι μέχρι το 30ο λεπτό ήταν... σούπα, αφού δεν υπήρχε ούτε μία τελική προσπάθεια! Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, είχαν δοκάρι στο 34' με τον Ρέι, ο οποίος έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Τρία λεπτά αργότερα η Κέρκυρα έφτασε μία ανάσα από το 1-0. Ο Τσοκάνης έκανε... μανσέτα στην περιοχή και ο διαιτητής Ζαχαριάδης έδωσε σωστά πέναλτι. Ο Τουράμ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη (11ο πέναλτι που δεν δέχεται γκολ).

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι. Το πάθος κυριάρχησε με τον Παναιτωλικό να πατάει καλύτερα και να πιέζει την Κέρκυρα που μπλοκαρίστηκε καλά από την ομάδα του Μάκη Χάβου. Στο 61ο λεπτό ο Ρόσα έκανε εκπληκτικό σουτ, με τον Κουτζαβασίλης να διώχνει με το ένα πόδι, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές με τους Τουράμ και Ντουαλά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Κεϊτά, Σιόντης, Γκομέζ, Ντιογκό (Ντουαλά 70'), Γκομέζ (Γεωργίου 83'), Κόντος (Παμλίδης 60΄), Τουράμ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ρέι, Ρόσα (Μουνιός 84'), Λόπες, Παπαδόπουλος.

Σκόρερ: -

News 24/7

24MEDIA NETWORK