Δεν περνάει από το "Καυτανζόγλειο" ο ΠΑΟΚ, ο Μπαστακός ήρωας του Ηρακλή

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο "Καυτανζόγλειο" με γκολ του Πρίγιοβιτς που δεν έπρεπε να μετρήσει αλλά ο ψυχωμένος Ηρακλής βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Μπαστακό και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει τον Δικέφαλο να μην νικά εκτός τον "Γηραιό".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ξέρετε από πότε έχει να πάρει διπλό στην έδρα του Ηρακλή ο ΠΑΟΚ; Από τις 8 Μαρτίου του 1998 (2-3). Ούτε φέτος λοιπόν έσπασε αυτή η παράδοση με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 μετά από ένα ματς με πολλές αμφισβητούμενες φάσεις.

Το "ντέρμπι της Θεσσαλονίκης" φάνηκε εξ αρχής ότι θα είναι γεμάτο ένταση και πάθος. Οι παίκτες του Ηρακλή που "καιγόταν" για βαθμούς έμπαιναν δυνατά στις φάσεις και πίεζαν συνεχώς, αλλά η ομάδα του Ίβιτς είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Στην πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα στο 19' ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους όντας όμως σχεδόν ένα μέτρο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του Ηρακλή. Ο επόπτης δεν σήκωσε τη σημαία του, το γκολ μέτρησε κανονικά, προκαλώντας την έκρηξη του πάγκου των γηπεδούχων. Δύο λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε να γίνει και το 0-2 όμως ο Ενρίκε αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο Ίβιτς αιφνιδίασε τους πάντες στο 28' όταν έβγαλε από το παιχνίδι τον Μπίσεσβαρ, έχοντας πολλά παράπονα από τον παίκτη του και έβαλε στη θέση του τον Πέλκα. Το παιχνίδι είχε ένταση και διεκόπει για δύο λεπτά κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους εξαιτίας ενός πανό που σηκώθηκε στην κερκίδα των οργανωμένων φίλων του Ηρακλή με μήνυμα στα ρώσικα κατά του Ιβάν Σαββίδη. Μετά από συστάσεις που έγιναν, συνεχίστηκε το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν και να πιέζουν για την ισοφάριση.

Ένα λεπτό πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο ο Ενρίκε τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Κάμπος να περνάει στη θέση του. Δεν είχε μόνο ο Ηρακλής όμως παράπονα στο πρώτο ημίχρονο από τη διαιτησία. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα χέρι του Στάμου μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και οι μονομαχίες των παικτών έγιναν ακόμη πιο σκληρές, καθώς πλέον τα νεύρα είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Ο ΠΑΟΚ έδωσε μέτρα στον Ηρακλή και τελικά το πλήρωσε στο 80'. Ο Μιχάλης Μπαστακός που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα, πήρε την κεφαλιά από κόρνερ του Λεοζίνιο και σκόραρε για το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα είχε και τη χρυσή ευκαιρία να γυρίσει μόνος του το ματς για τον Γηραιό, όμως ο Γλύκος απέκρουσε το τετ-α-τετ του και κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Δώνης, Στάμου (69' Πασάς), Κούρος, Γροντής (77' Μπαστακός), Τζανετόπουλος, Ζιαμπάρης, Aργυρόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (82' Ιντζόγλου), Περόνε.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς):Γλύκος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ουάρντα (84' Κλάους), Μπίσεσβαρ (29’ Πέλκας), Ενρίκε (44’ Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK