Αυτή τη φορά το όπλο κρατούσε ο Ουάρντα!

H AEK πέταξε στα... σκουπίδια την τεράστια ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην κορυφή του πρωταθλήματος, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο. Από οριακό οφσάιντ ξεκίνησε η φάση του γκολ του Αραούχο, με το οποίο προηγήθηκε η Ένωση, ισοφάρισε με φοβερό σουτ ο Ουάρντα. Ένταση και νεύρα στο φινάλε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι αυτό αναζητούσε από την αρχή το δικό του ήρωα. Λογικό για μία αναμέτρηση λιγοστών φάσεων, πολλών λαθών και παρά πολύ δυνατών μονομαχιών. Η ΑΕΚ, εμφανώς κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια στο Κίεβο, έχασε μέτρα από το 25' και μετά αλλά και ο Ατρόμητος με μπλοκαρισμένο του Ουάρντα (παρά το δοκάρι του 38') έμοιαζαν ομάδες που έψαχναν τη μία φάση για να γράψουν τη δική τους ιστορία.

Εν τέλει τη φάση αυτή την βρήκε η ΑΕΚ σε διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου που ο Ατρόμητος ήταν πιο ψηλά στο γήπεδο. Ηρωας του ματς επιχείρησε να γίνει ο Αραούχο που περίμενε καρτερικά την ευκαιρία σε εκείνη την αντεπίθεση και βοηθούμενος από τη λάθος εκτίμηση του Γιαννιώτη έγραψε το 1-0 στο 68'.

Εν τέλει όμως ήταν fake ήρωας γιατί ο πραγματικός ήταν το παλικάρι από την Αίγυπτο, ο άνθρωπος ο οποίος ταλαιπωρήθηκε ψυχολογικά μέσα στην εβδομάδα με την επίθεση που δέχθηκε στην Καισαριανή. Αμρ Ουάρντα κύριοι! Ελίχθηκε πανέμορφα στη φάση του 80', έφερε την μπάλα στο αριστερό, εξαπέλυσε κεραυνό και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι. Κόσμημα, να μην χορταίνεις να το φοράς στους οφθαλμούς σου!

Μ' αυτό το γκολ όχι μόνο γράφτηκε το τελικό κεφάλαιο στην ιστορία του ματς αλλά δικαιώθηκε και η έμπνευση του Κάναντι μετά την αλλαγή του Ντιγκινί στο 54'. Ο Αυστριακός έφερε τον Ουάρντα στα δεξιά της παράταξης του για να τον απαλλάξει από τις δαγκάνες των Γκάλο και Μπακάκη και δικαιώθηκε απόλυτα με το...έργο τέχνης του παίκτη του. Ετσι και αλλιώς οι λεπτομέρειες-και οι προπονητικές-κάνουν τη διαφορά σ' αυτά τα παιχνίδια. Και ο Κάναντι έχε αποδείξει ότι τέτοιου είδους λεπτομέρειες τις έχει ψωμοτύρι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (78' Κωτσόπουλος), Ντιγκινί (53' Μπρούνο), Ουάρντα (90+1' Καρασαλίδης), Βασιλακάκης, Ντάουντα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):Τσιντώτας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Γαλανόπουλος, Χουλτ, Σιμόες (53' Μοράν), Χριστοδουλόπουλος (73' Μασούντ), Αραούχο (81' Μπακασέτας), Λιβάγια

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK