Κόκκινη κάρτα στον ΠΑΟΚ έβγαλε ο Αρετόπουλος!

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος έδειξε... κόκκινη κάρτα στον ΠΑΟΚ όσον αφορά στον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία αλλά και την παρουσία του στο φύλλο αγώνα και ο "Δικέφαλος" ζήτησε αναβολή! Διαβάστε όσα γίνονται αυτή την ώρα.

SUPERLEAGUE / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγο μετά τις 4 μ.μ. ξεκίνησε η εκδίκαση από το πειθαρχικό όργανο της Super League της υπόθεσης του αναβληθέντος ντέρμπι στην Τούμπα λόγω τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία, με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται από τους Λίβα και Δημακόπουλο και τον ΠΑΟΚ από τους Μαυρομάτη, Κωνσταντινίδη, Παπαδόπουλο, Μπίρδα και Παπαθωμά.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε άμεσα αναβολή για να προσέλθει ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος καθώς θεωρούν ότι άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα και άλλα στη συμπληρωματική του έκθεση, ενώ ζήτησε, επίσης, την παρουσία του Όσκαρ Γκαρθία και του γιατρού του αγώνα.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟ

Σύμφωνα, πάντως, με την ενημέρωση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, στους δημοσιογράφους, ο αθλητικός δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο, η οποία εστάλη και σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται στην έκθεση ότι έγιναν όλα νομότυπα σε ότι αφορά το φύλλο αγώνα.

Επιπλέον, ο γιατρός του αγώνα τον διαβεβαίωσε πως υπάρχει τραυματισμός του Γκαρθία και για αυτό πήρε την απόφαση να διακόψει τον αγώνα.

Από την πλευρά τους και μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορρά" κατηγορούν τον Αρετόπουλο για το γεγονός πως ενώ θα μπορούσε να συμπληρώσει το φύλλο αγώνα εκείνη τη στιγμή προτίμησε συμπληρωματική έκθεση.

Το γεγονός αυτό χαρακτηρίστηκε, μάλιστα, "ύποπτο" από τον Μάκη Γκαγκάτση αναφορικά με πιθανές πιέσεις κάτω από τις οποίες συνέβη.

Το αίτημα αναβολής που κατατέθηκε από πλευράς ΠΑΟΚ για τον Αρετόπουλο δεν έγινε δεκτό, με την επιτροπή να δίνει, πάντως, χρόνο (αρχικά μισή ώρα) για να προετοιμαστεί το νομικό τμήμα των "ασπρόμαυρων" για την έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης.

Μάλιστα και ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίρρηση να αναβληθεί η διαδικασία για την καλύτερη προετοιμασία των νομικών του...

Κατά τη διάρκεια πάντως της διακοπής εμφανίστηκαν 20-25 οπαδοί του ΠΑΟΚ και απαίτησαν μέσω συνθημάτων να διεξαχθεί κανονικά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός χωρίς να τιμωρηθεί η ομάδα τους. Λίγο αργότερα αποχώρησαν χωρίς παρατράγουδα...

ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ Ο ΠΑΟΚ - "ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΚΑΡΘΙΑ"

Λίγο μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο ΠΑΟΚ τόνισε αρχικά διά μέσω του εκπροσώπου του, κ.Μαυρομάτη, πως ήταν αντικανονική η παρουσία του Γκαρσία στον πάγκο ενώ κατόπιν υποστήριξε πως δεν υπήρχε καν τραυματισμός του Ισπανού τεχνικού.

Για το λόγο μάλιστα αυτό ζήτησε την απαλλαγή του "Δικεφάλου" από όλες τις κατηγορίες και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του ή στη χειρότερη περίπτωση να γίνει από την αρχή...

"ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΩ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΩ..."

O Μάκης Γκαγκάτσης αμφισβήτησε πως υπήρξε τραυματισμός του Γκαρθία πριν την έναρξη του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και χρησιμοποίησε μία φράση του Κώστα Καραπαπά για να ενισχύσει το επιχείρημά του .

Oταν δε ο μάρτυρας του ΠΑΟΚ Βασίλης Χαλβατζούλης ρωτήθηκε ότι αν η ταινία ταμειακής μηχανής μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό όπως αυτόν του Γκαρθία είχε ατάκα που θα συζητηθεί .

Ακολούθως ο ΠΑΟΚ κάλεσε ως μάρτυρα ιατροδικαστή, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως θεωρεί αδύνατο να έχει τραυματιστεί ο Όσκαρ Γκαρθία από το αντικείμενο που δέχτηκε.

Η δικαστής ενημέρωσε ότι οι δύο πλευρές θα πρέπει να καταθέσουν υπομνήματα με τις αναλυτικές θέσεις τους μέχρι τη Δευτέρα στις 10 το πρωί, οπότε το πιθανότερο είναι εντός της ίδιας ημέρας να ανακοινωθεί η απόφαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK