Κόντε και Πασχαλάκης κράτησαν όρθιο τον ΠΑΣ στη Λάρισα

Το 13ο φετινό γκολ του Πέδρο Κόντε και η τρομερή εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια έδωσαν τον βαθμό στον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΛ (1-1).

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ μεταξύ ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα για την 23η αγωνιστική της Super League σε ένα ματς που έλαμψε και πάλι το άστρο του Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός έχει αποδειχθεί λίρα εκατό για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, αφού με το 13ο του γκολ στο πρωτάθλημα είναι στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά και ήδη στο πρώτο τέταρτο είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κόντε. Η ΑΕΛ όμως ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 18' με τον Γιοβάνοβιτς να νικά στον αέρα τον Τζημόπουλο και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πασχαλάκη. Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν. Κόντε και Γιάκος "έκρυψαν" την μπάλα και ο Ισπανός με σουτ μέσα από την περιοχή φέρνει την ισοφάριση για την ομάδα της Ηπείρου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έχασαν από μια σπουδαία ευκαιρία για γκολ. Αρχικά ο ΠΑΣ στο 74' με τον Κοζορώνη, αλλά ο Θεοδωρόπουλος φώναξε "παρών", ενώ πέντε λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Τσακοπίνο ανάγκασε τον Πασχαλάκη στην επέμβαση του αγώνα, του μήνα, ίσως και της χρονιάς!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (24' Ναβάρο), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αβραάμ, Ναζλίδης (46' Τσακοπίνο) , Βαρέλα (70' Ρέγες), Αγκάνοβιτς.

ΠΑΣ: Πασχαλάκης, Σκόνδρας (78' Μπέριος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κούτρης, Λίλα, Κοζορώνης (81' Γαρουφαλιάς), Μπουκουβάλας, Ακόστα, Γιάκος (83' Χάιρο), Κόντε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE LEAGUE

News 24/7

24MEDIA NETWORK