Ο Αρετόπουλος κατέγραψε το περιστατικό στο φύλλο αγώνα

Ο διαιτητής του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Αρετόπουλο κατέγραψε τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία στο γήπεδο της Τούμπας. Παρουσία Εισαγγελέα του ματς που αναμένεται να αναλάβει δράση.

Μετά από τόσα πολλά και έντονα περιστατικά ήταν φυσικό για τον Αρετόπουλο να καθυστερήσει τη συμπλήρωση του φύλλου αγώνα (το οποίο από εφέτος συμπληρώνεται και αποστέλεται ηλεκτρονικά).

Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο ρέφερι κατέγραψε λεπτομερώς το περιστατικό του τραυματισμού του Οσκαρ Γκαρθία και συμπεριέλαβε στην έκθεσή του και τη διάγνωση του γιατρού του αγώνα.

Επίσης, κατέγραψε την αντίδραση του ίδιου του προπονητή του Ολυμπιακού μετά το περιστατικό ο οποίος ανέφερε ότι ζαλιζόταν.

Από εκεί και πέρα είναι χρήσιμο να τονιστεί ότι το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία Εισαγγελέα όπως είχε ζητήσει πρόσφατα ο Γιώργος Βασιλειάδης με σχετική δήλωσή του.

Ο εν λόγω, αφού έτσι και αλλιώς ήταν παρών, ενημερώθηκε διεξοδικά για τα περιστατικά και αναμένεται να πράξει τα δέοντα.

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.