Διπλό ημίχρονο, άσο τελικό στην Λιβαδειά

Νίκη και... καθάρισε με την υπόθεση "παραμονή" ο Λεβαδειακός! Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ, όμως στη συνέχεια επαναπαύθηκε και οι "Βοιωτοί" γύρισαν το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά με τους Σουμπίνιο και Μαρκόφσκι.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ael levadiakos EUROKINISSI

Ο αγωνιστικός χώρος στην Λιβαδειά βοήθησε να δούμε ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ, ειδικότερα στο πρώτο μέρος. Οι δυο ομάδες είχαν όρεξη για... μπαλίτσα και έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες.

Η ΑΕΛ, ωστόσο, άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση του Λαγού ο Περόνε έδωσε πάσα με το κεφάλι στον Κριζμάν και αυτός πεσμένος άνοιξε το σκορ! Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, όμως οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο με τη βοήθεια του... Μπόζοβιτς!

Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή των "βυσσινί" με τον έμπειρο πορτιέρε να... ξεχνιέται στην άλλη πλευρά της εστίας του, με αποτέλεσμα να το φάει όρθιος.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την ανατροπή με πανέμορφο τρόπο. Ο Τσαμπούρης έκανε πάσα στον Γιακουμάκη, που άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, και ο Μαρκόφσκι με πλασέ έκανε το 2-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Αντιλέου, Ζαραδούκας (62' Καραχάλιος), Νιάς, Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (80' Καθάριος), Γιουσούφ (70' Σαβαντογκό), Μαρκόφσκι.

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεβ (82' Μόρας), Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (76' Μλαντένοβιτς), Λεοζίνιο (69' Ρέντζας), Κρίζμαν, Περόνε.

Σκόρερ: 0-1 (43' Κρίζμαν), 1-1 (60' Σουμπίνιο), 2-1 (64' Μαρκόφσκι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK