Σκηνές ροκ και ξύλο στην Τρίπολη μετά το Αστέρας - ΠΑΟΚ

Πολύ μεγάλη ένταση στην Τρίπολη μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης την... έπεσε στον Νίκο Καλτσά, ο Μανώλης Μπέρτος έριξε στο έδαφος τον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου όρμησε κατά του μπακ των Αρκάδων.

Χαμός έγινε στο γήπεδο του Αστέρα μετά το τελικό 3-2 υπέρ των Αρκάδων κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Κωνσταντινίδης βγήκε από τη φυσούνα μαινόμενος, κυνηγώντας τον Νίκο Καλτσά.

Αφού κατέστη ανέφικτο να συγκρατηθεί από τους υπευθύνους επικοινωνίας των δύο ομάδων, αλλά και από άλλα μέλη των δύο ΠΑΕ, όρμησε κατά πάνω του και προσπάθησε να τον πιάσει από το λαιμό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ΠΑΟΚ, ο Καλτσάς έπιασε τα γεννητικά του όργανα κοιτώντας την πλευρά που κάθονταν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου που είχαν ταξιδέψει στην Τρίπολη με προσκλήσεις. Αυτό το αντιλήφθηκε ο Κωνσταντινίδης, γι' αυτό και εξοργίστηκε.

Ο Μανώλης Μπέρτος ακολούθησε τον τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου και μόλις είδε ότι την... έπεσε στον Καλτσά, τότε τον έπιασε και τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μόλις είδε την κίνηση του Κυριακόπουλου, εξαγριώθηκε και έτρεξε κατά πάνω του, αλλά συγκρατήθηκε από τους πιο ψύχραιμους!

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.