Νίκη μετά από τέσσερις μήνες ο Απόλλων

Ολοζώντανος στο κόλπο της παραμονής είναι ο Απόλλων Σμύρνης που κέρδισε 2-1 τον Παναιτωλικό και έπιασε την Κέρκυρα στην 14η θέση! Με αυτογκόλ το πρώτο γκολ της "ελαφράς ταξιαρχίας", που... τρόμαξε στο τέλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
apollon smirnis panaitolikos EUROKINISSI

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης! Η πρώτη μετά από τέσσερις μήνες και η πρώτη με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της ομάδας. Για να έρθει βέβαια χρειάστηκε και η βοήθεια της τύχης, καθώς το σκορ άνοιξε παίκτης του Παναιτωλικού, αλλά σε... λάθος εστία!

Συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ναδάλες εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα... έξυσε το κεφάλι του Στόουκς, ακούμπησε σε αυτό του Γουίλιαν και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κυριακίδη.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ... ΤΡΟΜΑΞΕ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με παρολίγον δεύτερο αυτογκόλ για τον Παναιτωλικό, αφού ο Μύγας έδιωξε απρόσεκτα με το καλάμι και τη μπάλα να περνά αργά και βασανιστικά δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.

Το 2-0 για τον Απόλλωνα ήρθε τελικά στο 58ο λεπτό με τον Αλμπάνη, ο οποίος ήταν εξαιρετικός μετά από καιρό. Αφού... χόρεψε την άμυνα του Παναιτωλικού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως η ομάδα του Παράσχου θα έπαιρνε εύκολη νίκη, ο Ντίας με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1 στο 70' και το ματς πήρε... φωτιά. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως μεγάλη φάση δεν έφτιαξαν, οπότε έμεινε αυτό το 2-1. Πλέον ο Απόλλωνα ελπίζει σε παραμονή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Χουάντερσον, Ναδάλες, Παπάζογλου, Ζησόπουλος, Κύργιας, Στάθης, Τσουκαλάς (72' Χουάρες), Κονέ, Μενδρινός (81' Ντεβέσα), Αλμπάνης, Στόουκς (91' Καστιγέχος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Μύγας (57' Γιαννιώτης), Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Μάζουρεκ (27' Βασιλούδης), Ντίας, Γουίλιαν (70' Κέβιν), Ρόσα, Μοράρ.

Σκόρερ: 1-0 (45' Γουίλιαν-αυτογκόλ), 2-0 (58' Αλμπάνης), 2-1 (71' Μαρινάκης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK