Ξάνθη - Καλλονή 0-0

Σε ένα κακό -στο πρώτο μέρος- ματς στα "Πηγάδια", Ξάνθη και Καλλονή έμειναν στο 0-0. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους.

Ξάνθη - Καλλονή 0-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Το ξεκίνημα του αγώνα μας έδωσε μια... ιδέα για τη συνέχεια, αφού ναι μεν η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο 25λεπτο. Ο Λουτσέσκου φώναζε για να "ξυπνήσει" τους παίκτες του και τα κατάφερε εν μέρει, αφού στο 28' οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1-0 όταν μετά από σέντρα του Μπαξεβανίδη ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά, ο Δαύκος όμως έπεσε και κράτησε το μηδέν.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε πολύ στο δεύτερο μέρος, με την Ξάνθη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να μην μπορεί όμως να απειλήσει με αξιώσεις τους παίκτες του Καραγεωργίου. Στο 66', οι "ακρίτες" άγγιξαν το γκολ με τον Παπαστεργιανό, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ σε σχεδόν κενό τέρμα. Μετά το 70' η Καλλονή ξεκίνησε δειλά δειλά να βγαίνει στην επίθεση, ενώ είχε και δοκάρι στο 75', σε εκτέλεση φάουλ από τον Τσαμπούρη.

Το ματς έγινε... ροντέο στα τελευταία λεπτά, η Ξάνθη πίεζε γα το γκολ, ο Γουάλας ολομόναχος πλάσαρε άουτ λίγο πριν το φινάλε, η Καλλονή είχε και δεύτερο δοκάρι στο 95' με τον Γεωργίου, όμως γκολ τελικά δεν είδαμε και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Γούτας, Γουάλας, Παπαστεργιανός (78' Σκούρτης), Βασιλακάκης, Ορφανίδης, Νιέτο (88' Ντιμιτρόφ), Σολτάνι (66' Κρίστοφερ), Καπετάνος.

Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μίκιτς, Καλτσάς, Μπλάζιτς (83' Ούκα), Γεωργίου, Γουερέ (55' Ξυδάς), Μανούσος (90' Γκαμάγκας), Μάρκοβιτς.

ΜVP

Ο Κώστας Δαύκος. Η Ξάνθη είχε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στα Πηγάδια, ωστόσο ο γκολκίπερ της Καλλονής, με μερικές πολύ καλές επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του, χαρίζοντας ουσιαστικά το βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Αδύναμος κρίκος

Η δυσκολία των δύο ομάδων να σκοράρουν. Παρά το γεγονός πως η Ξάνθη είχε ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και η Καλλονή δύο δοκάρια, γκολ δεν είδαμε στο ματς στα "Πηγάδια". Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν σε μερικές περιπτώσεις προ κενής εστίας, χωρίς όμως να μπορούν να σκοράρουν.

Σχόλιο

Η Ξάνθη έμεινε για έκτο σερί παιχνίδι αήττητη, ωστόσο -αν και καλύτερη- θα μπορούσε να είχε ηττηθεί, αφού η Καλλονή έφτασε πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, με τις προσπάθειές της όμως να σταματούν στα δοκάρια. Οι παίκτες του Λουτσέσκου έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν πιο κοντά στις θέσεις των πλέι οφ.

Photo Credits: Action Images

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK