Μάγκικος βαθμός για Κέρκυρα στην Λάρισα

Βαθμός... ανάσα για την Κέρκυρα στην έδρα της ΑΕΛ και μάλιστα με παίκτη λιγότερο για περισσότερα από 25 λεπτά. Μοιραίος για τους Φαίακες ο Ντένις Επστάιν που είχε δοκάρι στο 65ο λεπτό.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
kerkida larisa ael EUROKINISSI

Φλύαρη, χωρίς φαντασία και με πολλά λάθη. Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να κερδίσει την Κέρκυρα στην έδρα της και ναι μεν αισθάνεται... άνετα όσον αφορά την παραμονή, όμως ο κίνδυνος παραμένει ανοιχτός.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, αφού και ο αγωνιστικός χώρος εμπόδιζε πολλές φορές τους παίκτες να παίξουν με το μπάλα κάτω. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές στιγμές με τους Επστάιν και Ρόλε, όμως ο Μπόζοβιτς κράτησε το μηδέν.

Όλα έγιναν κυρίως στο δεύτερο μέρος. Δοκάρι του Επστάιν με το βοήθεια του... ποδιού Ζίζιτς, ενώ στο 72ο λεπτό η ΑΕΛ έχασε τη μεγαλύτερη της ευκαιρία όταν ο Περόνε απέναντι από τον Γιαννακόπουλο, σημάδεψε τον Έλληνα πορτιέρε.

Κάπως έτσι έμεινε το 0-0. Η Κέρκυρα έφτασε τους 20 πόντους και είχε ένα πάνω από τον Απόλλωνα και την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η ΑΕΛ στους 26.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Γουάλας (53' Ρέντζας), Γκόλιας, Ζίζιτς, Μασούρας, Φατίον (83' Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Περόνε, Ναζλίδης (63' Λεοζίνιο).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντζέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Παμλίδης (87' Μυτίδης), Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ζορμπάς (74' Γκράσι), Επστάιν, Ρόλε (91' Ινάσιο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK