Τεσσάρα παραμονής από την Βέροια στην Κέρκυρα

Μετά από δέκα σερί αγωνιστικές η Βέροια πέτυχε νίκη στην Super League και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο (4-0) κόντρα στην Κέρκυρα. Μύλος με Κεϊτά στο πρώτο ημίχρονο, εκπληκτικός Στόιτσεφ για την "βασίλισσα". Τέσσερα γκολ μετά από δυο χρόνια η Βέροια!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports)
kerkira EUROKINISSI SPORTS

Τον αέρα του φαβορί επιβεβαίωσε η Βέροια κόντρα στην Κέρκυρα, αφού νίκησε εύκολα και χωρίς να βρει καμία τρομερή... αντίσταση.

Μόλις στο 25ο λεπτό ο Στόιτσεφ εκτέλεσε φάουλ και ο Μπαλάφας ανενόχλητος έκανε κοντρόλ στην περιοχή μπροστά από τον Κεϊτά που απλά τον παρακολουθούσε. Με πλασέ νίκησε τον Λόπεθ και έκανε το 1-0. Ο Αφρικανός άσος έγινε αλλαγή στο 35ο λεπτό και έφυγε για τα αποδυτήρια φανερά ενοχλημένος.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια πέτυχε δυο ακόμα γρήγορα τέρματα. Το πρώτο στο 63ο λεπτό με τον Σαρπόνγκ, μετά από κάθετη του Στόιτσεφ, ενώ το δεύτερο με τον Καπετάνο μετά από ασίστ του σκόρερ Σαρπόνγκ.

Η Βέροια πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 89ο λεπτό όταν ο Κάλβο έκανε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Καλί από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Βέροια (Ντόστανιτς):Λόπεθ (Καντιμοιρης 46'), Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τόμας (Σουλέ 64'), Καλί, Λινάρδος, Στόιτσεφ (Μπελαΐντ 71'), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Κέρκυρα (Γρηγορίου):Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (Ντουαλά 33'), Ντιμιτρόφσκι, Γκομές, Σπίνουλας (Ονιλό 65'), Επστάιν, Κέβιν, Ντιόγκο (Παμλίδης 46'), Τουράμ, Νίκιτς, Αντιλέχου.

Σκόρερ: 1-0 (Μπαλάφας 25'), 2-0 (Στόιτσεφ 63'), 3-0 (Καπετάνος 68'), 4-0 (Καλί 89').

News 24/7

24MEDIA NETWORK