Βαθμός "χρυσάφι" για τον Λεβαδειακό στην Ξάνθη

Ο Λεβαδειακός αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Ξάνθη, τελικά βρήκε απαντήσεις και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από μια δύσκολη έδρα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένα "χρυσό" βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πήρε ο Λεβαδειακός στην έδρα της Ξάνθης με σκορ 2-2. Από την άλλη η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου "αυτοκτόνησε" αφού προηγήθηκε δύο φορές στο ματς, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας έτσι εκτός πεντάδας του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο... συνήθης ύποπτος Χαμζά Γιουνές με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης είχε κερδίσει και το πέναλτι ένα λεπτό νωρίτερα μετά από σπρώξιμο που δέχθηκε από τον Ουόν. Μετά το γκολ ο Λεβαδειακός ανέβηκε και τελικά απάντησε με το σουτ του Βασιλείου στο 28' που έγραψε το 1-1.

Δύο λεπτά κράτησαν τα χαμόγελα για τους Βοιωτούς. Η Ξάνθη στο 30' με την κεφαλιά του Λάζιτς μετά από σέντρα του Γιουνές πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έκανε το 2-2 με τον Τόνι Σίλβα να νικάει σε τετ-α-τετ τον Ζίβκοβιτς. Ένα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι και τη λήξη του αγώνα.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέκου):Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης (79' Σολτάνι), Λισγάρας, Φλίσκας, Σιλά (60' Λουσέρο), Μεχία (60' Πιτσέλι), Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Λάζιτς, Τριάδης, Γιουνές.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος):Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Μαχαίρας, Μιλιάζες, Μαχαίρας (85' Ζεζίνιο), Καλτσάς, Σουμπίνιο (67' Γιακουμάκης), Τόνι Σίλβα (89' Σίλβα), Γιουσούφ, Βασιλείου.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

News 24/7

24MEDIA NETWORK