Βέροια - Λεβαδειακός 0-0

Παρά την απουσία του Βαγγέλη Μάντζιου, ο Λεβαδειακός έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Βέροια (0-0).

Βέροια - Λεβαδειακός 0-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Στον πάγκο έμεινε ο Βαγγέλης Μάντζιος για τον Λεβαδειακό, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις πριν την αναμέτρηση με τη Βέροια κι έτσι ο ο Άκης Μάντζιος κλήθηκε να κάνει... αλχημείες στην επίθεση της ομάδας του. Από την άλλη ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρέταξε ό,τι καλύτερο διέθετε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πάρει τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Είχαν την κατοχή και απείλησαν για πρώτη φορά στο 21' με το σουτ του Μαγέφσκι να σταματά στο δοκάρι του Μοσχονά. Ο Λεβαδειακός με όπλο του την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα, περίμενε πίσω από τη μεσαία γραμμή και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη, οι Βοιωτοί πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο, ενώ στο 66ο λεπτό ισοφάρισαν τα δοκάρια με τον Μερεμπασβίλι να στέκεται άτυχος σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε αισθητά και τελικά το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους. Ένα αποτέλεσμα που όπως φάνηκε άφησε ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους.

MVP

Πολύ καλή η άμυνα του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί κατάφεραν να κλείσουν καλά τους χώρους και δεν επέτρεψαν στη Βέροια να φτιάξει πολλές καλές φάσεις, παρά την κατοχή της.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μπεν δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε λάθη και περισσότερο χαλούσε τις επιθέσεις της ομάδας του παρά τις έφτιαχνε. Ο Μάντζιος το είδε και γι' αυτό και τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο.

Σχόλιο

Ο Λεβαδειακός έφυγε ικανοποιημένος από τη Βέροια. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήθελε πρωτίστως να μην χάσει και το κατάφερε, αυξάνοντας πλέον στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος το αήττητο. Πλέον μπορούν να κάνουν μέχρι και όνειρα... πλέι οφ. Η απουσία του Βαγγέλη Μάντζιου φυσικά ήταν αισθητή. Από την άλλη η Βέροια αν και είχε την κατοχή, είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (14 γκολ σε 25 αγώνες) και πρέπει να βρεθεί "φάρμακο".

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (86' Νέτο), Πούγγουρας, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (79' Καϊκούτ), Γιουσούφ, Μαγέφσκι (62' Αμπντούν), Ανάκογλου, Ναζλίδης

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Γιάχιτς, Στάθης, Γιακουμάκης, Μπεν (46' Ατζαγκούν, 67' Παππάς), Μερεμπασβίλι, Μεντί, Τόπι (84' Τσουρίκοφ)

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK