Άρης-Πανιώνιος 4-2

Ο Αρης γιόρτασε τη συμπλήρωση 98 χρόνων ζωής με νίκη επί του Πανιωνίου. Σε ένα χορταστικό ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με έξι γκολ και ανατροπές, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 4-2 των "κυανέρυθρων" που είχαν προηγηθεί 2-1 με ισάριθμα γκολ του Κούτσι.

Άρης-Πανιώνιος 4-2

Αγωνιστική: 26η

Σκόρερ: Φατί 33', Ούμπιντες 73', Τριανταφυλλάκος 76', Νέτο 79' / Κούτσι 39', 63'

Διαιτητής: Κάκος

Κίτρινες κάρτες: Καζναφέρης 62', Τριανταφυλλάκος 77' / Αντούνιες 25', Κούρντι 32', Σιόβας 65'

Κόκκινες κάρτες: -

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Η εικόνα του αγώνα

Δύο ανατροπές, γκολ και Τριανταφυλλάκος. Ο Άρης αν και έχανε από τον Πανιώνιο μέχρι το 72ο λεπτό κατάφερε και πήρε τη νίκη με 4-2 κάνοντας εντυπωσιακή αντεπίθεση στα τελευταία δεκαοκτώ λεπτά της αναμέτρησης.

Οι κίτρινοι που έπαιξαν χωρίς τον Καστίγιο αλλά και δίχως τον μόνιμο σκόρερ των τελευταίων αγωνιστικών Λαζαρίδη, συνέχισαν το θετικό σερί με τον Μασάδο στον πάγκο και έφτασαν στην 6η θέση της Super League θέτοντας υποψηφιότητα για πεντάδα και πλέι οφ.

Ο Φατί μιμήθηκε τον Λαζαρίδη, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιές κόντρα σε ΑΕΚ και ΟΦΗ, και άνοιξε το σκορ με τον ίδιο τρόπο στο 33ο λεπτό. Η αντίδραση του Πανιωνίου ήταν άμεση και προήλθε με κάθετο παιχνίδι και τροφοδότηση στον Κούτσι. Ο επιθετικός των κυανέρυθρων με κοντινή προβολή ισοφάρισε πριν από το ημίχρονο ενώ στο 65' έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο μετά από λάθος του Τσουκάνη που έδωσε την μπάλα στον Μενδρινό.

Το 1-2 και η εικόνα των δύο ομάδων φαινόταν ότι θα αρκούσαν στον Πανιώνιο για να πάρει μια νίκη σημαντική που θα τον απομάκρυνε από το γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν. Η αντεπίθεση του Άρη ωστόσο μόλις ξεκινούσε και επεφύλλασε δυσάρεστες εκπλήξεις για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Ούμπιντες με σουτ, ο Τριανταφυλλάκος με τρομερό βολέ στην κίνηση από κόρνερ του Ούμπιντες και ο Νέτο με εκτέλεση στην κίνηση στη γωνία του Μιχαηλίδη μετέτρεψαν το 1-2 σε 4-2.

MVP

Ο Τριανταφυλλάκος με ένα καταπληκτικό γκολ έκανε το 3-2, ωστόσο ο πολυτιμότερος του αγώνα ήταν ο Ούμπιντες ο οποίος σκόραρε, μοίρασε ασίστ και αποτέλεσε τη μεγάλη δύναμη του Αρη στον οργανωτικό τομέα.

Κλειδί αγώνα

Η φάση του 69' με τον Ντιμπαλά να φτάνει κοντά στο 1-3 και τον Καζναφέρη να απομακρύνει με σωτήριο τάκλιν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Αδύναμος κρίκος

Η αμυντική γραμμή του Πανιωνίου έδειξε σημάδια αποσύνθεσης στα τελευταία λεπτά, έχασε τη συγκέντρωση της και δέχθηκε τρία γκολ μέσα σε δεκαοκτώ λεπτά.

Άρης-Πανιώνιος 4-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK