Aνεση μεγάλης ομάδας ο Αστέρας...

Mε χαρακτηριστική άνεση, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 4-0 τον ουραγό και καταδικασμένο Πλατανιά στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και επανήλθε σε τροχιά Europa League. Δύο γκολ ο Τόνσο.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Μιχάλης Μανιάς EUROKINISSI

Δεν περιμέναμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά για να διαπιστώσουμε ότι ο Αστέρας είναι μια καλά δομημένη ομάδα με αρχές και προπονητή.

Ωστόσο, τα πραγματικά μεγάλα σύνολα κρίνονται και από τον τρόπο που παίρνουν "σάπια" και πονηρά ματς όπως αυτό της Τρίπολης.

Σοβαρός, στιβαρός ο Αστέρας, δεν άφησε στον αντίπαλο το περιθώριο να πιστέψει ότι μπορεί να κλέψει κάτι από το ματς.

Προηγήθηκε νωρίς με τον Μανιά, μόλις στο 12', και πάτησε περισσότερο το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Πλατανιάς ανέβηκε στο γήπεδο. Ηρθαν έτσι άλλα τρία γκολ, δύο από τον Τόνσο στο 55' και στο 82' και ένα πολύ ωραίο του Δουβίκα στο 77'.

Η Ευρώπη είναι ακόμη μία πολύ ζωντανή πρόκληση για τον Αστέρα ο οποίος ισοβαθμεί με την Ξάνθη στην 5η θέση.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης (81' Τσιφτσής), Μπέρτος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ντουντού, Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς (72' Δουβίκας), Τσιλιανίδης, Μαντιντά (62' Ισνάλδο).

Πλατανιάς: Κλιάιτς, Ντικαμονά, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Ντουαλά (66' Στόιτσεφ), Μαλσά, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Ουές, Ουντότζι (89' Σινγκ), Παπανικολάου (71' Ζίκο), Ενσικουλού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK