Ξεδίψασε στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ με δυο γκολ

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Αθήνα για αποδείξεις και το πέτυχε με το παραπάνω σε μία δύσκολη έδρα όπως το Περιστέρι. Ο Τζάλμα Κάμπος άνοιξε το σκορ μετά από τρομερή κομπίνα των Πέλκα - Βιεϊρίνια, ενώ ο Κρέσπο σφράγισε το διπλό στο δεύτερο μέρος. Φλύαροι οι γηπεδούχοι, με τον Μπρούνο να κλέψει την παράσταση.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
paok panigiriki kanias pelkas crespo EUROKINISSI

" Η μία ομάδα ήθελε και δεν μπορούσε, η άλλη ήθελε και μπορούσε". Αν μας ζητούσε κάποιος να πούμε με 2-3 κουβέντες τι είδαμε στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, αυτό θα μπορούσαμε να πούμε.

Από τη μία πλευρά ο Ατρόμητος έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα στο πρώτο μέρος, έχασε κάποιες ψιλοευκαιρίες, όμως ο ΠΑΟΚ ξεδίπλωσε την ποιότητα του στο χορτάρι. Όταν μάλιστα χρειάστηκε λίγη τύχη, σε συνδυασμό με την ικανότητα, την είχε. Στο 36ο λεπτό συγκεκριμένα ο "δικέφαλος" κέρδισε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και φάνηκε η δουλειά που γίνεται στη "Νέα Μεσημβρία".

Ο Πέλκας έδωσε μπροστά του στον Βιεϊρίνια και αυτός έβγαλε... κρυφή μπαλιά στον Τζάλμα που ερχόταν σαν... τρένο. Ο, καταπληκτικός το Σάββατο, Κάμπος με λόμπα έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ που από εκείνο το σημείο και μετά ανέλαβε πλήρως τα ηνία.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επέβαλλε το παιχνίδι της. Δεν κινδύνευσε, ενώ "καθάρισε" το ματς στο 56ο λεπτό. Ο Πέλκας "χόρεψε" τον Ντιγκινί από τα δεξιά, γύρισε στο πρώτο δοκάρι και ο Ισπανός διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Προς το τέλος είχαμε νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα και επιθέσεις δίχως λογική από τους παίκτες του Ατρόμητου, που ίσως να ήταν επηρεασμένοι από τη διακοπή.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (64' Μπίσεσβαρ), Πέλκας (78' Ελ Καντουρί), Κάμπος (84' Μακ), Πρίγιοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Βασιλακάκης (76' Ουμπίδες), Ντιγκινί, Ντουαντά (60' Κωτσόπουλος).

Σκόρερ: 0-1 (36' Κάμπος), 0-2 (56' Κρέσπο).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK