Ο Αλμπάνης δεν αφήνει τον Απόλλωνα να πέσει

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Χρήστος Αλμπάνης οδήγησε τον Απόλλωνα σε θρίαμβο με 3-0 επί της ΑΕΛ, δίνοντάς του ένα χρυσό τρίποντο στη μάχη της παραμονής.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Για 13 σερί αγωνιστικές (μετά το 4-3 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στις 5 Νοεμβρίου) ο Απόλλωνας Σμύρνης αγνούσε τη χαρά της νίκης και είχε βρεθεί σε εξαιρετικά δεινή θέση όμως στην τελική ευθεία η "ελαφρά ταξιαρχία" δείχνει σπουδαία αντανακλαστικά μίας ομάδας που αρνείται να παραδοθεί.

Στις 5 Μαρτίου υπέταξε με 2-1 τον Παναιτωλικό και πήρε το πρώτο φιλί ζωής ενώο Απρίλιος μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου αφού επιβλήθηκε 3-0 της ΑΕΛ στη Ριζούπολη και με δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα (πρώτη φορά φέτος) ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Το πρώτο μέρος βρήκε τους γηπεδούχους να βρίσκουν το πολυπόθητο γκολ με τον Κονέ στο 11' όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους απελευθερώσει, με την ΑΕΛ να πιέζει, να έχει 1-2 κλασικές ευκαιρίες για την ισοφάριση και το φινάλε του ημιχρόνου να την βρίσκει με 8 τελικές ευκαιρίες (5 εντός εστίας) και με 68% κατοχή μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος όμως ο Απόλλωνας ανέβασε κατακόρυφα στροφές, οι παίκτες του έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά, πήραν τις περισσότερες μονομαχίες, και με τον Αλμπάνη να καταθέτει στο χορτάρι την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του και να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά (66', 72') έφτασαν σε σπουδαία επιτυχία.

Η πιο ευρεία νίκη της σεζόν δίνει μάλιστα στην "ελαφρά ταξιαρχία" βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας καθώς ναι μεν έχει δύσκολο πρόγραμμα στις 4 τελευταίες αγωνιστικές αλλά είναι στο +1 από την 15η Κέρκυρα και με ματς λιγότερο (αυτό με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Απόλλων Σμύρνης:Χουάντερσον, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας (64' Χουάρες), Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (88' Ανιέτε), Ελμπάζ (74' Καστιγέχος)

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς (63' Λεοζίνιο), Μόρας, Ζίζιτς, Λαγός (46' Ναζλίδης), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν (78' Γκόλιας), Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK