Ο Ζάιρο το... ήθελε "Χ"

Ο Ζάιρο αποδείχτηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, καθώς με δικό του τέρμα ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις και απέφυγε την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη.

Ο Ζάιρο το... ήθελε "Χ"

Ο κανόνας που ήθελε φέτος την Ξάνθη να κερδίζει όταν σκοράρει ο Βασιλακάκης "έσπασε" στους "Ζωσιμάδες", με τον ΠΑΣ να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις (91') της αναμέτρησης, χάρις στο γκολ του Ζάιρο, με το οποίο έκανε το 1-1.

Η ακριτική ομάδα είχε προηγηθεί με τον Βασιλακάκη στο 60΄, μετά από ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων. Πριν από την ισοφάριση ο Ζάιρο είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, βλέποντας την άμυνα των φιλοξενούμενων να απομακρύνει την μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή της εστίας.

Η Ξάνθη τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λισγάρα με 2η κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις (90+4').

Το τελικό αποτέλεσμα φέρνει πλέον τους Θρακιώτες σε δύσκολη θέση, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διεκδίκηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Μπέριος (82΄ Νικολιάς), Τζημόπουλος (29΄ λ. τρ. Κοζορώνης), Γιάκος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς (67΄ Κοροβέσης), Καρανίκας, Κόντε, Ακόστα.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές (74΄ Ράνος), Σολτάνι (56΄ Πιτσέλι), Λουσέρο, Βασιλακάκης (83΄ Μεχία), Γουάλας, Λάζιτς, Λισγάρας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK