Ένα βήμα πριν από τη στέψη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε στα Χανιά, αλλά με τον κορυφαίο της παίκτη, τον Λάζαρο "κλείδωσε" ένα σπουδαίο "τρίποντο" κόντρα στον Πλατανιά με 1-0 που στέλνει τον Πέτρο Μάνταλο να κάνει... πρόβα πώς θα σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Ένα βήμα πριν από τη στέψη η ΑΕΚ!

Και τώρα... φιέστα για την ΑΕΚ που έκανε το καθήκον της κόντρα στον Πλατανιά, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 39'.

Οι "κιτρινόμαυροι" του Μανόλο Χιμένεθ δεν ενθουσίασαν με την εμφάνισή τους, δεν ήταν αυτό που λέμε... πρωταθληματική, αλλά η δουλειά έγινε και η Ένωση εξασφάλισε τους τρεις από τους τέσσερις βαθμούς που χρειάζεται για να "κλειδώσει" και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Ο Πλατανιάς το πάλεψε, απείλησε την ΑΕΚ, ωστόσο δεν βρήκε ουσία καθώς στην καλύτερη φάση των Κρητικών ο Τσιντώτας λειτούργησε σωτήρια, αποκρούοντας εντυπωσιακά το πανέμορφο σουτ του Ντικαμονά.

Ο Λάζαρος μπορεί να σκόραρε το 16ο γκολ του για τη φετινή σεζόν, αλλά κορυφαίος του "δικεφάλου" ήταν ο Τάσος Μπακασέτας που... τράβηξε την ομάδα μπροστά, δίνοντας βοήθειες τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα όταν χρειαζόταν.

Πλέον, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στον επαναληπτικό της Τετάρτης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την ΑΕΛ, ενώ το επόμενο ματς πρωταθλήματος, το τελευταίο εντός για φέτος, με τον Λεβαδειακό αναμένεται να είναι φιέστα τίτλου για τους Ενωσίτες.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Ντικαμονά, Νίλι, Πατράλης, Κασάλιτσα (75' Ουντότζι), Στανισάβλιεβιτς (85' Αγγελόπουλος), Μαλσά, Βάντερσον, Ουές Ραχμάν , Παπανικολάου (81' Σινγκ), Ενσικουλού.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μασούντ (68' Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος (56' Γκάλο), Μπακασέτας (90' Χουλτ), Αραούχο.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK