Λεβαδειακός για... Ευρώπη!

Ένα γκολ του Σουλεϊμάν Σαβαντογκό ήταν αρκετό για τον Λεβαδειακό έτσι ώστε να νικήσει 1-0 τον Αστέρα και πλέον έχει μαθηματικές ελπίδες για να βγει Ευρώπη. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Δουβίκα στο 88ο λεπτό.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
levadiakos asteras mitropoulos EUROKINISSI

Ο Λεβαδειακός δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Αστέρα είναι η αλήθεια, όμως ο Επασί ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετικός και κράτησε το μηδέν όποτε χρειάστηκε. Τόνσο και Μανιάς αρκετές φορές βρέθηκαν σε καλή θέση, αλλά είτε αστόχησαν, είτε έπεσαν στο... τείχος του Γάλλου πορτέρε.

Σιγά σιγά οι Βοιωτοί άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο δεύτερο μέρος και έφτασαν τελικά στο γκολ στο 67ο λεπτό. Ο Γιακουμάκης έβγαλε όμορφη μπαλιά με το εξωτερικό στον Σαβαντογκό και αυτός με πλασέ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Στο 88ο λεπτό οι Αρκάδες είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον νεαρό Δουβίκα, όμως αστόχησε μπροστά από τη μικρή περιοχή!

Με αυτή τη νίκη, ο Λεβαδειακός έφτασε τους 34 βαθμούς και πλέον η απόσταση από την 5η θέση και την Ευρώπη είναι στους δυο πόντους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλεού, Φαβάρο (80' Καλτσάς), Ντιόγκο, Νιάς, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (90' Νίκας), Σαβαντογκό (72' Ζαραδούκας), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (78' Κώτσιρας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κυριακόπουλος (60' Ινσάλντο), Τόνσο, Τσιλιανίδης (70' Δουβίκας), Μανιάς.

Σκόρερ: 1-0 (67' Σαβαντογκό).

News 24/7

24MEDIA NETWORK