Παναθηναϊκός - Άρης 1-0

Χάρη σε ένα τέρμα του Γκέργκελι Ρούντολφ στο 82' ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στον Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι. Με 10 οι "πράσινοι" μετά την αποβολή του Νίκου Σπυρόπουλου.

Παναθηναϊκός - Άρης 1-0
INTIME SPORTS

Η Ταυτότητα Του Αγώνα:

Γήπεδο: OAKA

Αγωνιστική: 27η

Διαιτητής: Α. Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Χ. Μαγιάννης, Κ. Ποντίκης

Κίτρινες: Σιμάο - Καζναφέρης, Σανγκαρέ

Κόκκινες: 58' Σπυρόπουλος

Σκόρερ: 82' Ρούντολφ

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σιμάο, Ζέκα (76’ Μαρίνος), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος (65’ Ρούντολφ), Κλέιτον (65’Νίνης).

Άρης: Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Περέιρα, Φατί, Καζναφέρης (46’Κατίδης), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Τριανταφυλάκος (66’ Πρίτας), Ούμπιντες, Τσουκάνης(46’ Γιαννιώτας)

Η εικόνα του αγώνα

Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί φέτος ήταν αυτό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός και Άρης ταλαιπωρούσαν την μπάλα και όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι και ήταν κάτι παραπάνω από φανερό πως αν κάποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει αυτή θα πάρει και τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Φερέιρα ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια καλή στιγμή μπροστά από την Βελλίδη. Ο πορτιέρο του Άρη χρειάστηκε δύο φορές να επέμβει σε σουτ των Βιτόλο και Κουίνσι και ήταν εκεί που έπρεπε.

Στην αντίπερα όχθη ο Άρης είχε επιλέξει έναν πιο παθητικό ρόλο, όμως είχε την πιο σημαντική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Στο 20' ο Ουμπίδες βρήκε εξαιρετικά τον Νέτο στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού όμως ο Βραζιλιάνος μπακ των “κιτρινόμαυρών” δεν κατάφερε να νικήσει τον Καρνέζη που έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Άρης είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο παιχνίδι με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Ουμπίδες “τρύπησε” για μία ακόμα φορά την άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Τριανταφυλλάκος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ του ήταν απελπιστικά άστοχο.

Η αντίδραση των παικτών του Φερέιρα ήταν άμεση. Οι “πράσινοι” επανέκτησαν τον έλεγχο του κέντρου και έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία στο 56'. Ο Κουίνσι, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα, έκανε την ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, με σέντερ βρήκε τον Ζέκα, όμως η κοντινή προβολή του τελευταίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ανόητη αποβολή του Σπυρόπουλου να αλλάξει τα δεδομένα στον αγώνα. Ο Άρης κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να μπορέσει όμως να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή.

Τα λεπτά κυλούσαν και το παιχνίδι έδειχνε πως θα έληγε ισόπαλο, όμως ο Ρούντολφ είχε διαφορετική άποψη. Στο 82 έπειτα από ατομική ενέργεια και πάλι του Κουίνσι ο Ούγγρος επιθετικός του Τριφυλλιού νίκησε με σουτ τον Βελλίδη και χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Το κλειδί του αγώνα

Δίχως αμφιβολία το γκολ του Γκέργκελι Ρούντολφ ήταν εκείνο που έκρινε μια κατά τ' άλλα “άγευστη” αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες ήταν σε πολύ κακή βραδιά και καμία δεν έμοιαζε ικανή να σκοράρει, όμως τελικά ο Ούγγρος επιθετικός είχε αντίθετη άποψη.

MVP:
Μπορεί ο Ρούντολφ να ήταν ο παίκτης που με το τέρμα που σημείωσε έκρινε την αναμέτρηση, όμως πολυτιμότερος παίκτης των πρασίνων ήταν ο Κουίνσι. Ο Γκανέζος μέσος ήταν ο μοναδικός που αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Άρη, ενώ τόσο η φάση του γκολ όσο και όλες οι καλές στιγμές των γηπεδούχων ξεκίνησαν από τα πόδια του.

Αδύναμος κρίκος:
Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού ίσως στο καλύτερό του παιχνίδι κατάφερε να αμαυρώσει την εμφάνισή του με την αποβολή του στο 58΄. Ο Σπυρόπουλος μετά από ένα μαρκάρισμα του στον Γιαννιώτα έπιασε από τον λαιμό τον αντίπαλό του αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK