Ο Λουτσέσκου έβγαλε λαγούς και... σκόρερ από το καπέλο του!

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το γκολ του Γέντρισεκ στο 16', όμως οι εμπνεύσεις του Λουτσέσκου έφεραν την ολική ανατροπή, με τους Μπίσεσβαρ και Κουλούρη να υπογράφουν το 2-1 για τον "Δικέφαλο του Βορρά".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Μετά το επεισοδιακό ματς με την ΑΕΚ και την τιμωρία που του επιβλήθηκε, ο προπονητής και οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν δώσει υπόσχεση πως εντός γηπέδου θα πάρουν όλους τους βαθμούς για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο (σε περίπτωση που δικαιωθούν δικαστικά από τα δευτεροβάθμια όργανα) και μέχρι στιγμής κάνουν πράξη τα λόγια τους 100%.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" βρέθηκε μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, για την 28η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή, όμως βρήκε και πάλι τον τρόπο να πάρει το τρίποντο.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Ξάνθη του έβαλε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε στο 16' με το γκολ του Γέντρισεκ (11ο φετινό του στο πρωτάθλημα) και κατάφερε να πάει με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα (χάρη στην εξαιρετική επέμβαση του Ζίβκοβιτς στο 29' σε κεφαλιά του Ελ Καντουρί αλλά και στο δοκάρι του Μαουρίσιο στο 36'), όμως στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς τα έφεραν όλα τούμπα στην... άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα!

Πίεζαν, πίεζαν, πίεζαν και κάποια στιγμή δικαιώθηκαν, με τον Λουτσέτσκου να παίρνει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας χάρη στις διορθωτικές του κινήσεις που ήταν απόλυτα πετυχημένες! Η αρχή έγινε με τον Μπίσεσβαρ, με τον Ρουμάνο να τον ρίχνει στο ματς στο 67' και τον Ολλανδό ένα λεπτό μετά να ισοφαρίζει με απίστευτη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή που βρήκε εκτός θέσης τον Ζίβκοβιτς.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η συνέχεια βρήκε τους Ακρίτες να υποχωρούν σταδιακά και τον ΠΑΟΚ να σφυροκοπεί, με την πίεσή του να καρποφορεί με μία άλλη χρυσή αλλαγή του Λουτσέσκου: ο Κουλούρης πέρασε στο ματς στο 83' για να σφίξει τον κλοιό ως υποστηρικτής του Πρίγιοβιτς και στο 85' νίκησε με προβολή τον Ζίβκοβιτς για το τελικό 2-1.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τον ΠΑΟΚ να μετράει 17 τελικές (8 εντός εστίας) έναντι μόλις 6 (2 εντός εστίας) της Ξάνθης και μία μεγάλη ανατροπή, και πλέον οι άνθρωποί του περιμένουν την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ για να κάνουν μία δεύτερη... ανατροπή, αυτή όσον αφορά στην τύχη της αναμέτρησης της Τούμπας με την ΑΕΚ.

OΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Αζεβέδο (83' Κουλούρης), Κάνιας (67' Σάκχοφ), Μαουρίσιο, Κάμπος, Λημνιός (67' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Σιλά, Φλίσκας, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Καμαρά, Γέντρισεκ (78' Κασάδο), Ντουρίτσκοβιτς (62' Τριάδης), Φασίδης (70' Μελιόπουλος), Κάστρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK