Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να σέβεται απόλυτα την ιστορία του

Με το εμφατικό 3-0 επί του Πανιωνίου ο Παναθηναϊκός απέδειξε και στη Νέα Σμύρνη ότι ως αγωνιστικό τμήμα σέβεται πολύ περισσότερο την ιστορία του από τους διοικούντες αυτής της ομάδας.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Λουτσιάνο Νέβες EUROKINISSI

Αν κάτι μείνει για πάντα στο μυαλό των φίλων του Παναθηναϊκού από την εφετινή σεζόν της ομάδας τους είναι αυτό το μεγάλο what if...

Tι στην οργή θα γινόταν αν η ομάδα που έστησε το καλοκαίρι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετώπιζε διοικητικά και οικονομικά προβλήματα. Πως θα συμπεριφερόταν ακόμα και αυτό το ρόστερ αν η ΠΑΕ έλυνε τα στοιχειώδη προβλήματα.

Δεν θα μάθουμε ποτέ. Στη Νέα Σμύρνη πάντως ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι η πιο τίμια ομάδα του πρωταθλήματος. Χωρίς να κυνηγά πλέον κάτι συγκεκριμένο βαθμολογικά παίζει πάντα για τη νίκη και το ίδιο έκανε κόντρα στον Πανιώνιο.

Μέσα σε τρία λεπτά οι παίκτες του Ουζουνίδη καθάρισαν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νέβες. Ένα γκολ (από απευθείας φάουλ στο 35') και μία ασίστ (στο 38' για να σκοράρει ο Λουντ) από τον πιο άτυχο "πράσινο" της σεζόν όρισαν τη μοίρα της αναμέτρησης.

Ο Πανιώνιος, αποκαμωμένος, χωρίς δυνάμεις, επιχείρησε να πιέσει στο δεύτερο μέρος αλλά αυτός που σκόραρε ήταν ο Παναθηναϊκός με τον Μολίνς στο 87' για το εμφατικό 3-0.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Κότνικ (46' Μπαντής), Σπιριντόνοβις (59' Γεσίλ), Βλάχος (70' Παπαγεωργίου), Μασούρας, Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κόρμπος, Ντουρμισάι, Σαββίδης.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης (72' Μολίνς), Μουνιέ (86' Στάικος), Λουντ, Λουτσιάνο (83' Χατζηγιοβάνης), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κολοβέτσιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK