Κρατούσε το (πολύ) καλό για το τέλος ο Ολυμπιακός!

Σε μία προβληματική για αυτόν σεζόν που τον βρήκε να μην κατακτά κάποιο τρόπαο, ο Ολυμπιακός έκανε ιδανικό φινάλε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" καθώς σκόρπισε με 4-0 τον Παναιτωλικό προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο κοινό του. Έφτασε τα 17 γκολ ο Ανσαριφάρντ, πανό κατά παικτών από την Θύρα 7.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πολύχρωμος επίλογος σε ασπρόμαυρο και μελαγχολικό φόντο. Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε τη φετινή σεζόν τους οπαδούς του αφού μετά την κατάκτηση επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων περιορίστηκε φέτος στην 3η θέση με άσχημο ποδόσφαιρο και διαδοχικές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό του προσέφερε πολλά γκολ και χορταστικό θέαμα.

Για την ακρίβεια τέσσερα τέρματα απέναντι στον Παναιτωλικό, με τους "ερυθρόλευκους" να είναι καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος όπου σε διάστημα 14 λεπτών πέτυχαν τρία γκολ.

Ο Βρουσάι άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και ήταν εντυπωσιακός ως βασικός (αποκορύφωμα το τακουνάκι του στη φάση του τρίτου γκολ), ο Μιραλάς θύμισε τον... Μιραλάς της πρώτης θητείας του στον Ολυμπιακό δίνοντας ασίστ για τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του (Ρομαό και Φορτούνης οι σκόρερ) και ο Ανσαριφάρντ έδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι πως είναι μακράν ο κορυφαίος της ομάδας του φέτος, πετυχαίνοντας δύο γκολ και φτάνοντας τα 17 στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ μαζί με τον Πρίγιοβιτς).

Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς τον Χουτεσιώτη που είχε 2-3 εντυπωσιακές επεμβάσεις στο ματς και το ντεμπούτο του Ίγκορ (μπήκε στο 76'), τότε μπορεί να σχηματίσει το κάδρο της αναμέτρησης στο "Καραϊσκάκης", με τον Ολυμπιακό να βγάζει όρεξη, ενέργεια και αυτοματισμούς, στοιχεία που τα είδαν ελάχιστες φορές οι φίλοι του μέσα στη σεζόν.

Για αυτό άλλωστε κρεμάστηκαν και πανό στη Θύρα 7 από τους οργανωμένους οπαδούς με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές (στην αρχή του δευτέρου μέρους), με τον μοναδικό που "γλίτωσε" από τις διαμαρτυρίες τους να είναι ο Σίλβιο Προτό...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί (76' Ίγκορ), Ένχελς, Νικολάου, Χατζισαφί, Ρομαό (58' Μαρτίνς), Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι, Μιραλάς (73' Βέργος), Ανσαριφάρντ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Σοάρες, Ρόσα (76' Βασιλούδης), Μπεχαράνο (66' Μπράβο), Τσοκάνης, Ντίας (81' Βακράκος), Φάρλεϊ Ρόζα, Μασουρέκ, Μοράρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK