Με το μυαλό στη... φιέστα και τον τελικό η ΑΕΚ

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ με αλλαγές στην ενδεκάδα της δεν κέρδισε την Κέρκυρα στο νησί των Φαιακών, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη σε 0-0. Δοκάρι στο 92' είχαν οι γηπεδούχοι σ' ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Με το μυαλό στη... φιέστα και τον τελικό η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχοντας κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας δεν... καιγόταν για τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, οπότε το "στραβοπάτημα" στο νησί των Φαιάκων είναι ως μη γενόμενο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, όπως τον Τζανετόπουλο, τον Αϊντάρεβιτς και τον Γιακουμάκη. Οι "κιτρινόμαυροι" ήλεγχαν τον αγώνα, αλλά δυσκολευόντουσαν ιδιαίτερα να πατήσουν με ουσιαστικό τρόπο στην περιοχή της Κέρκυρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ισπανός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Τάσο Μπακασέτα, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να δίνει... αέρα στην ομάδα για να βγει μπροστά! Η ΑΕΚ έχασε δύο ευκαιρίες που προήλθαν από τον 24χρονο, ωστόσο η Κέρκυρα ήταν αυτή που μπορούσε να... κλέψει το "τρίποντο" στο 92' όμως η προσπάθεια του Κοντού κατέληξε στο δοκάρι.

Πλέον, η Κέρκυρα υποβιβάζεται στην Football League, ενώ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ περιμένει το ματς για την απονομή με τον Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική και φυσικά τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κέρκυρα (Ματζουράκης): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Αναστασίου, Παυλίδης (69' Μενσά), Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς (66' Κόντος), Μυτίδης (90' Τουράμ).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο (77' Μάνταλος), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μασούντ (66' Μπακάκης), Αϊντάρεβιτς (60' Μπακασέτας), Λιβάγια, Γιακουμάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK