Μείωσε τη διαφορά και ελπίζει ο Άρης!

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Λαμίας, νίκησε με 2-0 τον Αχαρναϊκό και μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά του από την 2η θέση που οδηγεί στην Super League. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - Á×ÁÑÍÁÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - Á×ÁÑÍÁÉÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Άρης την 29η αγωνιστική κόντρα στον Αχαρναϊκό χάρη στα γκολ των Ντούνη και Τάτου.

Οι "κίτρινοι" ήθελαν όσο τίποτε τη νίκη προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση μετά και την γκέλα της Λαμίας το Σάββατο (6/6) με τον ΟΦΗ (1-1). Πλέον με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, ο Άρης βρίσκεται στο -6 και ελπίζει.

Άρης (Ν. Κωστένογλου):Διούδης, Νέτο, Καράμπελας, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδης, Ρόβας (46΄Καπνίδης), Ντούνης, Παυλίδης, Ίλιτς (76΄Μακουτά), Τάτος, Πίτου Γκαρσία (76΄Μακουτά)

Αχαρναϊκός (Γ. Μαραντάς):Ψύχος, Αναστασίου, Σωτηράκος, Σταμούλης, Σιάννης, Παπατόλιος, Ζάχαρος, Ντάγκρας (87΄Καρδάσης), Λύρας (88΄Χαραλαμπόπουλος), Πλαβούκος (83΄Ρανιέλσον), Μεζίνι

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχώρισε η νίκη με 5-0 των Τρικάλων κόντρα στην Καλλονή, ο Απόλλων δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Πανελευσινιακό (3-0), ενώ η Καλλιθέα που παλεύει για την παραμονή της έμεινε στο 0-0 με τον Αιγινιακό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πανθρακικός - Πανσερραϊκός 0-3 (άνευ αγώνα)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναγιάλειος 1-1

Απόλλων Σμύρνης - Πανελευσινιακός 3-0

Καλλιθέα - Αιγινιακός 0-0

Σπάρτη - Αγροτικός Αστέρας 1-2

Τρίκαλα - Καλλονή 5-0

Χανιά - Κισσαμικός 1-1

Άρης - Αχαρναϊκός 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK