Καθάρισαν εύκολα ΠΑΣ, Ατρόμητος και Ηρακλής

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-0 τον Πλατανιά σε ένα ματς που άργησε να τελειώσει λόγω προβλήματος στα φώτα. Εύκολες νίκες για Ηρακλή και Ατρόμητο, "τσίμπησε" βαθμό στο τέλος η Βέροια.

Καθάρισαν εύκολα ΠΑΣ, Ατρόμητος και Ηρακλής

Πανθρακικός-Ηρακλή 0-3 (18' Λεοζίνιο, 87' Ρόμανο, 89' Περόνε)

Ο Γηραιός πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα του... πεσμένου Πανθρακικού. Το έργο του Ηρακλή ήταν θεωρητικά εύκολο κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Πανθρακικό κι έγινε ακόμα ευκολότερο μετά το γκολ-φάουλ του Λεοζίνιο στο 28ο λεπτό. Ο Γηραιός έφτασε στο εύκολο 3-0 στα τελευταία λεπτά με τους Ρομάνο και Περόνε να διαμορφώνουν το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Τσιάρας, Ηλιάδης (85’ Χαβίτο), Μπαϊκαρά (58’ Γαβριηλίδης), Χασομέρης, Ντιγκινί, Ιγκόρ (65’ Μουδούρογλου).

Ηρακλής: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Στάμου, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης (85’ Τσότρας), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (75’ Ρομάνο), Βέλλιος (79’ Περόνε).

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 2-0 (23', 84' Μανιάς)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-0 τον Πλατανιά και συνεχίζει να έχει ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ.Η ομάδα του Πετράκη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πίεσε τον Πλατανιά, ενώ στο 23' κατάφερε να βρει το γκολ με σκόρερ τον Μανιά. Στο δεύτερο μέρος είχαμε διακοπή στο ματς λόγω πτώσης της τάσης των προβολέων και όταν ξανάρχισε, ο Μανιάς έριξε τους τίτλους τέλους διαμορφώνοντας το 2-0 στο 84ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Στρούνα, Γιάκος (62' Ακόστα), Λίλα, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Μανιάς (88' Φερφελής), Ίλιτς (80' Ηλιάδης)

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς (70' Ράμος), Γουνδουλάκης, Ντίνας, Ανγκούλο

Καλλονή-Ατρόμητος 2-4 (52' Μανούσος, 57' Αναστασιάδης - 5' Mατέι, 6' Σουμπίνιο, 60' Μπρίτο, 77' Λε Ταλέκ)

Ο Ατρόμητος πέρασε εύκολα από την έδρα της Καλλονής, επικρατώντας 4-2. Η ομάδα του Δέλλα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ματς, καταφέρνοντας να φτάσει στο 0-2 στο 6ο λεπτό! Όλα έγιναν σε ένα λεπτό με τους Ματέι και Σουμπίνιο να δίνουν αέρα δύο τερμάτων κόντρα στην αδιάφορη Καλλονή. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι σόκαραν τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 2-2 μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά ο Μπρίτο στο 60'... επανέφερε την τάξη για το 2-3. Στο 77' ο Λε Ταλέκ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή: Δαύκου, Γιορέντε, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Βαλιός (62' Ευαγγελιδάκης), Γιουκαρής, Μανούσος, Φαβάλι, Ξύδας (84' Γκαμάγκας).

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κεϊτά (64' Γροντής), Ουσέρο, Μπρίτο (84' Λημνιός), Ματέι, Σουμπίνιο (74' Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ.

Βέροια-Ξάνθη 1-1 (92' Γιουσούφ - 29' Γούτας)

Το ματς ήταν ανοιχτό, αμφότερες οι ομάδες μπήκαν με διάθεση να ψάξουν το γκολ, η Ξάνθη, όμως, ήταν αυτή που το βρήκε με σκόρερ τον Γούτα στο 29ο λεπτό. Η Βέροια βρήκε τη... λύτρωση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Γιουσούφ.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Νέτο, Μαλόν, Πούγγουρας, Σιόντης, Μπαλάφας (75' Γιουσούφ), Άρτσε (85' Ξομπλιος), Μαγέφσκι, Μεληκιώτης (64' Μάνος), Ανάκογλου, Ναζλίδης.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης (82' Καπετάνος), Σκουρτάι, Φλίσκας (45' Παπαστεριανός), Νιέτο, Γούτας, Καρυπίδης, Καμαρά (60' Ορφανίδης), Ντιμιτρόφ.

Το LIVE των αναμετρήσεων

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK