"Δικαστής" ο Ελ Καντουρί...

Σ' ένα ματς που ο ΠΑΟΚ σπατάλησε ένα όλοκληρο ημίχρονο, επιτρέποντας στον Πανιώνιο να κυνηγήσει με θάρρος την έκπληξη, χρειάστηκε να επέμβη ο Ελ Καντουρί που με πανέμορφο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-0, σφραγίζοντας το "διπλό" των "ασπρόμαυρων" σε μία δύσκολη έδρα όπως η Νέα Σμύρνη για το 2 στα 2.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εχοντας κάνει ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ επέτρεψε αρκετές φορές στον Πανιώνιο να τον κοιτάξει στα μάτια.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, εκμεταλλευόμενη τα λάθη στα μετόπισθεν των "ασπρόμαυρων" έβγαλε κάποιες καλές φάσεις, αλλά δίχως ουσία αφού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν νικήθηκε σε καμία περίπτωση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο ΠΑΟΚ... μαζεύτηκε και κατάφερε να φύγει με το "διπλό" χάρη σε γκολ που μπήκε στο 63'. Σκόρερ ο Ελ Καντουρί ο οποίος πάτησε στην περιοχή του Πανιώνιου, απελευθερώθηκε με μία δύο ωραίες κινήσεις και με συρτό σουτ "νίκησε" τον Μανόιλοβιτς για το 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 88' οι Θεσσαλονικείς σκόραραν και δεύτερο τέρμα, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν το μέτρησε για οφσάιντ. Η απόφαση του ωστόσο δεν τον δικαιώνει καθόλου μια και ο Ακπόμ καλυπτόταν...

ΟΙ 11ΑΔΕΣ

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μανόιλοβιτς, Κούρντι, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Καμαρά (Μανθάτης 64'), Κόρμπος, Κεϊτά, Ντομίνγκες, Σπιριντόνοβιτς (Αλί 85'), Μασούρας, Ντουρμισάι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (Λημνιός 79'), Πέλκας (Ακπόμ 67'), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (Κάνιας 85').

News 24/7

24MEDIA NETWORK