Το "ροντέο" του Αγρινίου και ο Μαρκόφσκι αλά... Μάντζιος

Η επιστροφή του Βαγγέλη Μάντζιου στη δράση μετά από 1,5 χρόνο έφερε... γούρι στην πρώην ομάδα του, τον Λεβαδειακό των δέκα παικτών (1-0 τον Απόλλωνα), την ίδια στιγμή που στο 2-1 του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ βγήκαν 13 κίτρινες!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από τις 12 Φεβρουαρίου του 2017 είχε να παίξει μπάλα ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ως την 3η Σεπτεμβρίου του 2018 μεσολάβησαν 568 ημέρες επιστρέφοντας μάλιστα στη Λιβαδειά. Η παρουσία του, ωστόσο, παρότι χάρισε οντότητα στη γραμμή κρούσης του Απόλλωνα, δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα. Η "ελαφρά ταξιαρχία" ψάχνει πρώτα απ' όλα προπονητή και κατόπιν αγωνιστική ταυτότητα. Διότι έχασε στη Λιβαδειά έχοντας δεχθεί το γκολ του Μάρκο Μαρκόφσκι στο 73' παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 68' (τραγικό λάθος του Κρνέτα που συνδυάστηκε με αποβολή). Τι να προφτάσει να κάνει σ' ένα τέταρτο ο (μάθε στο Ριβάλντο λίγη μπάλα) Σικαμπάλα;

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Κρνέτα, Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Όμο, Μητροπουλος, Σουμπίνιο (84' Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (90'+3' Αντιλεού), Νανζί (72' Καραχάλιος), Μαρκόβσκι.

Απόλλων: Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Ναδάλες, Κοντοές (86' Ελ-Χελβέ), Κονέ (77' Σικαμπάλα), Ζοάο Πέδρο (62' Ντ' Ούρσο), Τριάδης, Τομάς, Μάντζιος

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Λεβαδειακό Απόλλων Σμύρνης EUROKINISSI

Νίκη του γηπεδούχου και στο Αγρίνιο, η πρώτη του Παναιτωλικού. Εκεί που σκόραραν μονάχα οι "κυανοκίτρινοι" του Δέλλα, παρά το τελικό 2-1. Το "τρίποντο" είχε την υπογραφή του Ρουμάνου Μοράρ που άρχισε τα περυσινά (9 φορές είχε σκοράρει), με το πρώτο τέρμα στο 23' από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και το δεύτερο στο 58' μετά από κακή αντίδραση του Στρέζου σε φάουλ. Σε αμφότερες τις φάσεις "ενεπλάκη" ο σταθερός σε απόδοση Νίκος Μαρινάκης που είχε κάθετη και κερδισμένο φάουλ. Το αυτογκόλ του Έρικσον στο 88' δεν άλλαξε τη μοίρα ενός αγώνα με σκληρά μαρκαρίσματα, 13 κίτρινες κάρτες και παράπονα των Κρητικών (αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος) για τη διαιτησία του Τρικαλινού Γρατσάνη, ο οποίος στο Αγρίνιο έχει 2/2 "άσους". Ούτε το ποτιστικό σύστημα που άνοιξε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν δυνατόν να... μαλακώσει τα νεύρα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Άργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Ουίλιαν (66' Λιάβας), Μανά (81' Ρότσα), Μάσουρεκ (86' Μάσουρεκ), Ντίας, Μοράρ.

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος (29' Παπαστεριανός), Παπάζογλου, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Νέιρα, Κουτσιανικούλης (75' Αραβίδης), Πλατέλλας (61' Ντίνας), Βουό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK