Νίκη... τίτλου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

Ούτε από φόρμα αντιπάλου ούτε από σκληρά μαρκαρίσματα καταλαβαίνει ο Ολυμπιακός. Με γκολ των Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς, οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν και από τα Πηγάδια νικώντας τη φορμαρισμένη Ξάνθη με 2-0. Στο +12 από τους πιο κοντινούς διώκτες τους οι Πειραιώτες που εξασφαλίζουν και αυτόν τον τίτλο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Νικητής με σκορ 2-0 έφυγε ο Ολυμπιακός από τη δύσκολη έδρα της αήττητης για έντεκα σερί αγώνες Ξάνθης και αύξησε τη διαφορά του από από τους πιο κοντινούς διώκτες του.

Το ματς ωστόσο στιγματίστηκε από το "δολοφονικό" τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Μια φάση που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του παίκτη της Ξάνθης, αλλά και του άσου του Ολυμπιακού που από τα νεύρα του χτύπησε τον Σολτάνι.

Νωρίτερα στο πρώτο ημίχρονο το σκορ είχε ανοίξει ο Ιντέγε με σουτ εντός περιοχής, μετά από σκάψιμο της μπάλας στην περιοχή από τον Μιλιβόγεβιτς και στρώσιμο του Σεμπά. Αν και η Ξάνθη μπήκε με όρεξη να πιέσει και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης στην επανάληψη, η αποβολή του Λισγάρα και ο τρόπος που ήρθε, φάνηκε να αποσυντονίζει τους παίκτες του Λουτσέσκου.

Οι φάσεις από εκείνο το σημείο και μετά ήταν λίγες με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και τους φιλοξενούμενους να παλεύουν με κάποια αντεπίθεση. Το δεύτερο γκολ των "ερυθρόλευκων" ήρθε στο 89' και το πέτυχε ο πιο σταθερός του παίκτης στη φετινή σεζόν. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ έξω από την περιοχή και "κάρφωσε" τη μπάλα στη γωνία του τέρματος του Ζίβκοβιτς. Με αυτό το σκορ οι Πειραιώτες βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος στο +12 από τον δεύτερο και ο τίτλος όλο και πλησιάζει. Ας είμαστε ακόμα στον Ιανουάριο.

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Τριάδης (71' Νιέτο), Γιουνές, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητέρζογλου, Βασιλακάκης, Γουάλας, Λισγάρας, Καμαρά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Μάριν (66' Μανθάτης), Ιντέγε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εγκληματικό τάκλιν του Λισγάρα και δυο κόκκινες!
Με τι τιμωρία κινδυνεύουν Λισγάρας και Σεμπά
Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK