Ο Ναζλίδης πήρε... πίσω το πέναλτι του Μάσα

Ο αναποφάσιστος Ζαχαριάδης έδειξε με τη δεύτερη το σημείο του πέναλτι για το 1-0 του Αστέρα, παρόλα αυτά ο φορ της ΑΕΛ ισοφάρισε γρήγορα και το ματς στη Λάρισα έληξε ισόπαλο.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χρειάστηκε η άκρως περίεργη φάση του 57' για ν' αποκτήσει μορφή ο αγώνας στη Λάρισα. Ν' ανέβει η ένταση, να υπάρξει ενδιαφέρον, να κυλήσει το τόπι στο χορτάρι.

Όλα άρχισαν από τη σέντρα του Γιαννούλη και την επαφή της μπάλας με το απλωμένο χέρι του Ζίζιτς εντός περιοχής. Σωστά ο Ζαχαριάδης κατευθύνθηκε στο πέναλτι, αλλά προς απορία όλων πήρε πίσω την απόφασή του, προτού μετά απ' όσα άκουσε στην ενδοσυνεννόηση γυρίσει πίσω και σφυρίξει την παράβαση!

Πάλι καλά, διότι θα ήταν ένα διαιτητικό ατόπημα που θα αλλοίωνε τη μορφή του αγώνα. Ο Μάσα το εκμεταλλεύτηκε, σούταρε με δύναμη και ο Αστέρας προηγήθηκε.

Το γκολ... βοήθησε τους "βυσσινί" να ενεργοποιηθούν και να έχουν ουσία, όχι μόνο την κατοχή. Παρά το χάλι του... χαλιού στο γήπεδο, οι γηπεδούχοι άρχισαν να ψάχνουν μεθοδικά την ισοφάριση και κατόπιν την ανατροπή. Την πρώτη τη βρήκαν στο 71', με τη συνεργασία των Γκόλια - Περόνε και τον Ναζλίδη να πλασάρει στη γωνιά. Τη δεύτερη όχι, διότι παρά τις ευκαιρίες από σημάδι υστέρησαν.

Ούτε ο Μάσα τα κατάφερε πάντως, στη μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα στο 85' και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους. Αποτέλεσμα που έδωσε τον πρώτο πόντο σε καθεμιά από τις δυο ομάδες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ναβάρο (80' Γιαννιτσάνης), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Αγκάνοβιτς (69' Περόνε), Φατιόν, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κρίζμαν (46' Ρέντζας), Ναζλίδης

Αστέρας: Αθανασιάδης, Σίλβα, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μάσα (90' Ντουντού), Μαντιντά (74' Ισνάλντο), Καλτσάς (63' Κυριακόπουλος), Μανιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK