Στη... στρατόσφαιρα ο Πανιώνιος

Η πορεία πρωταθλητισμού του Πανιωνίου στο εφετινό πρωτάθλημα συνεχίζεται. Ο Ιστορικός πέρασε από το Αγρίνιο νικώντας τον Παναιτωλικό με 2-0 και αναρριχήθηκε στην 2η θέση.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Πέρυσι ο Πανιώνιος είχε φιλοδωρήσει με πέντε γκολ τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Εφέτος δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακός, πήρε και πάλι όμως αυτό που ήθελε, τη νίκη δηλαδή με 2-0.

Πως; Με την αποτελεσματικότητά του στην τελική προσπάθεια. Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό, δεν προσφερόταν για ευκαιρίες και πολύ επιθετικές τακτικές όμως ο Πανιώνιος διέθετε την ποιότητα εκείνη για να μετατρέψει σε γκολ ακόμα και τις ελάχιστες φάσεις.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι έδωσε δικαιώματα η άμυνα του Παναιτωλικού στις στατικές φάσεις. Στο πρώτο γκολ η μπάλα στα πόδια του Μασούντ φτάνει από παίκτη των γηπεδούχων, στο δεύτερο ο Μασούρας βρισκόταν μεν σε θέση οφ-σάιντ, η άμυνα τον είχε όμως ξεχάσει.

Ο Μιλόγεβιτς εμπιστεύτηκε το κλασικό του 4-2-3-1 με τον Ανσαριφάρντ μπροστά και δικαιώθηκε κυρίως στο ανασταλτικό σκέλος αφού η ομάδα του κινδύνευσε ελάχιστα. Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να γίνει κυρίαρχος στην έδρα του και το πλήρωσε.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης (87' Παπουτσογιαννόπουλος), Μάρκος Πάουλο, Μάκος, Κλέζιο, Φάρλεϊ Ρόζα (69' Λουίς Ρόσα), Μουνιός, Μαρκόβσκι

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (71' Μασούρας), Μασούντ, Φούντας (89' Καθάριος), Ανσαριφάρντ (83' Σαββίδης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK