Πλατανιάς με... φόρα νίκησε και την ΑΕΛ!

Ο Πλατανιάς με γεμάτη μεσαία γραμμή και αρκετή φρεσκάδα, κέρδισε 3-2 την ΑΕΛ στα παγωμένα "Περιβόλια" και έφτασε τις τρεις σερί νίκες στην Super League, βλέποντας πλέον playoffs! Εκπληκτικό ματς από Πριντέτα, Μουνάφο και Μακαλαϊ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)
munafo EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα της Κρήτης είναι... on fire με αποτέλεσμα να πάρει μία ακόμα νίκη ( μετά από Ατρόμητο, Παναθηναϊκό) και να φτάσει τους 20 βαθμούς, πιάνοντας τον ΠΑΟΚ! Το παιχνίδι παρότι διεξήχθη σε τραγικό αγωνιστικό χώρο, δεν εμπόδισε τις δυο ομάδες από το να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά και έχασε δυο καλές στιγμές με τους Κάπο και Ναζλίδη, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά ο Πλατανιάς ισορρόπησε και πήρε τα ηνία του αγώνα. Έτσι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μουνάφο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0, μετά από γύρισμα του Αποστολόπουλου στο σημείο του πέναλτι.

ΞΑΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 54' έκαναν το 2-0 με κεφαλιά του εκπληκτικού Πριντέτα. Τέσσρα λεπτά αργότερα, ο Μπανανά έκανε χέρι στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, με τον Ναζλίδης να μειώνει σε 2-1.

Το 3-1 διαμόρφωσε ο Μανούσος στο 76ο λεπτό με σουτ από τη μικρή περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ναζλίδης μείωσε σε 3-2 και έκανε τα τελευταία λεπτά... θρίλερ. Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι είχε ελάχιστο κόσμο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, όμως ήταν αρκετά... ένθερμοι ( και από τις δυο ομάδες).

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Πριντέτα, Μπανανά, Κάργας, Βάντερσον, Γιορέντε (Ντίνας 83'), Μουνάφο, Μενδρινός (Ντεβέσα 70'), Αποστολόπουλος, Μακαλαϊ, Μανούσος (Γουνδουλάκης 89').

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ποτουρίδης (Ικάουνιεκς 46'), Φάρκας, Τίκο (Κουτσιανικούλης 74') Άντονι, Μασαλέσα, Ντέλετιτς (Αναστασόπουλος 86', Γκαγιέχο, Κόντορ, Ναζλίδης, Κάπος.

Σκόρερ: 1-0 (Μουνάφο 45'), 2-0 (Πριντέτα 54'), 2-1 (Ναζλίδης 59'), 3-1 (Μανούσος 76'), 3-2 (Ναζλίδης 91').

News 24/7

24MEDIA NETWORK