"Εκτόξευση" Άρη με... αλήτικο γκολ Γιουνές

Καμία επαφή με νεοφώτιστη ομάδα δεν έχει ο Άρης του Πάκο Ερέρα που μετά την τριάρα στην εκτός έδρας "μάχη" με τη Λαμία, κατάφερε να κερδίσει και τη Λάρισα με 2-0 μπροστά σε 20.000 οπαδούς του, γράφοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Φοβερό γκολ πέτυχε ο "κίλερ" Χάμζα Γιουνές (VIDEO).

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: VILLA / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: VILLA / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

O Άρης νεοφώτιστος; Μάλλον μοιάζει με αστείο...

Οι Θεσσαλονικείς μετά το άνετο "διπλό" στη Λαμία προσπέρασαν και το εμπόδιο της Λάρισας μπροστά σε 20.000 οπαδούς τους!

Ανώτερος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Άρης ήταν καλύτερος από τους φιλοξενούμενους, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσουμε στο 71' για να δικαιωθούν οι "κίτρινοι" και να σκοράρουν με δράστη τον Χαμζά Γιουνές.

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο χαρισματικός φορ του Άρη υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή ύστερα από σέντρα του Τζανακάκη και την έστειλε στα δίχτυα του Κρίστινσον με το στήθος παρακαλώ!

Τέσσερα λεπτά αργότερα (και συγκεκριμένα στο 75') οι παίκτες του Ερέρα σφράγισαν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με τον Ντιγκινί ο οποίος σκόραρε ξανά μετά τη Λαμία για το 2-0.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος οι νικητές θα υποδεχθούν τον Άρη, ενώ η Λάρισα τον Παναθηναϊκό.

ΟΙ 11ΑΔΕΣ:

ΑΡΗΣ (Π. Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μπάσα, Ματίγια (81' Μενέντεθ), Ντιγκινί (76' Κολάσο), Γκάμα (84' Ναζλίδης), Ματέο, Γιουνές.

ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Κρίστινσον, Σαχίτι (46΄Καρανίκας), Γκοίκοβιτς, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Χούμπσεβ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (63΄Νούνιτς), Πίτι, Ντέλετιτς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK