Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-0

Πλατανιάς και ΠΑΟΚ αλληλοεξουδετερώθηκαν στα "Περιβόλια" με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος. Μία από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της στη Super League ολοκλήρωσαν οι Κρητικοί, τέταρτος τερμάτισε ο δικέφαλος του Βορρά.

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Με στόχο να κρατήσουν αρχικά το μηδέν και στη συνέχεια να βρουν κάποιο γκολ παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο των "Περιβολίων" τόσο ο Γιώργος Παράσχος, όσο και ο Βλάνταν Ίβιτς. Αυτό φυσικά επηρέασε και τον ρυθμό του αγώνα, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Πλατανιάς απείλησε για για πρώτη φορά την εστία του Γλύκου στο 27' με ένα σουτ του Ανγκούλο, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Κουλιμπαλί μπήκε στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο ΠΑΟΚ έκανε αισθητή την παρουσία του στο φινάλε του 45λεπτου, όταν ο Κάτσε πήρε μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοκκαλά.

Το ματς ήταν διαφορετικό στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι, πίεσαν ψηλά και στο 54ο λεπτό ο Μιλούνοβιτς βγήκε τετ-α-τετ με τον Γλύκο. Ο δεύτερος όμως βγήκε νικητής και κράτησε το μηδέν. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Γουνδουλάκης λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, αλλά ο Σελίν έβαλε το πόδι του στο σουτ του και άλλαξε πορεία στην πόλη ενώ αυτή πήγαινε στα δίχτυα.

Στο 59' οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνδυάστηκαν όμορφα, ο Ροντρίγκες πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά δεν σημάδεψε σωστά. Οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και στο 61' ο Γουνδουλάκης εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Χατζηησαΐα και βρέθηκε φάτσα με τον Γλύκο. Ο τερματοφύλακας του δικεφάλου, όμως και πάλι τον σταμάτησε.

Όσο περνούσε η ώρα και δεν σημειωνόταν κάποιο γκολ, ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία (0-0), η οποία όπως φάνηκε δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο.

MVP

Ο Παναγιώτης Γλύκος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και έδειξε πως είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος. Κατέβασε ρολό και δεν επέτρεψε στους παίκτες του Πλατανιά να πετύχουν γκολ.

Αδύναμος κρίκος

Έκανε λάθη το αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Πάλι καλά που είχαν πίσω τους τον Γλύκο.

Σχόλιο

Κακό ποιοτικά το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν οι άμυνας. Στην επανάληψη και μέχρι το 65ο λεπτό οι δύο ομάδες πάλεψαν για κάποιο γκολ, όμως από ένα σημείο και μετά άφησαν το πόδι από το γκάζι. Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ ήταν η επιστροφή του Γλύκου που έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του. Στον Πλατανιά αρχίζουν από τώρα σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν με χαμόγελα, ενώ στον δικέφαλο προετοιμάζονται για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς:Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (84' Πάγκαλος), Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς, Ανγκούλο (76' Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς (68' Ράμος)

ΠΑΟΚ:Γλύκος, Κίτσιου, Χατζηισαίας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (63' Πέλκας), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες (90+1' Χαρίσης), Κοροβέσης, Μακ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK