Το ιδανικό τέλος για την ΑΕΚ

Ακόμη κι αν το ματς στην "κιτρινόμαυρη" Ριζούπολη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ συνδύασε τη στέψη της με το 1-0 επί του Απόλλωνα. Λιβάγια ο δημιουργός και Αραούχο ο σκόρερ, τη στιγμή που η κερκίδα απαιτούσε με σύνθημα την παραμονή του Λάζαρου.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Απόλλων ΑΕΚ EUROKINISSI

Τούρτα τίτλου χωρίς κερασάκι γίνεται; Όχι φυσικά. Σαν τέτοιο λειτούργησε το 1-0 της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Μ' ένα γκολ σήμα - κατατεθέν όλη της "κιτρινόμαυρης" σεζόν. Ο Λιβάγια το έφτιαξε με ωραία μπαλιά από δεξιά και ο Αραούχο το έβαλε μ' εξαιρετικό τελείωμα στο 34'.

Ουδείς βέβαια ασχολήθηκε με το αποτέλεσμα στο ματς, τη στιγμή που άπαντες προσμονούσαν τη στέψη της Ένωσης. Σε μια οικεία, φιλόξενη γειτονιά. Και σ' ένα γήπεδο που γέμισε από νωρίς με οπαδούς του "Δικεφάλου". Ούτε το ΟΑΚΑ θα χωρούσε όσους ήθελαν να δουν από κοντά την κούπα. Πόσο μάλλον η μικρή, αλλά άκρως ποδοσφαιρική, έδρα του Απόλλωνα. Το απόλαυσαν πάντως, παρά τη βροχή πριν από τη σέντρα. 24 χρόνια ήταν αυτά...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Απόλλων: Χουάντερσον, Στάθης, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι (63' Καλλέργης), Ζησλόπουλος, Κοντοές, Τσουκαλάς (77' Μενδρινός), Χουάρες, Κονέ, Ναδάλες, Ελ Μπαζ (69' Σιατραβάνης)

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες (63' Τσόσιτς), Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Μοράν, Μάνταλος (83' Λόπες), Μπακασέτας, Λιβάγια (51' Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK