Επέστρεψε για πρωταγωνιστήσει, "3 στα 3" ο Άρης!

Ο Λεβαδειακός ήταν ιδιαίτερα μαχητικός όμως ο Άρης με όπλο την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, νίκησε 2-0 στην πρεμιέρα του στο "Βικελίδης" και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Πέρασε τέσσερα δύσκολα και άγονα χρόνια στα γήπεδα της τρίτης κατηγορίας και της Football League αλλά δεν λύγισε ο Άρης. Αντίθετα, δυνάμωνε καθημερινά, σφυρηλατήθηκε μέσα από τις (πολλές) αντιξοότητες που βρήκε στο διάβα του, και όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επιστρέψει στην κατηγορία των μεγάλων όπου και ανήκει, δείχνει πως είναι πανέτοιμος και αποφασισμένος να ενθουσιάσει τον κόσμο του.

Η αρχή μάλιστα στη φετινή Super League είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, με τους παίκτες του Πάκο Ερέρα να μετρούν 3 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές έχοντας πετύχει επτά γκολ και διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία τους.

Στην πρεμιέρα ήρθε το 3-0 επί της Λαμίας εκτός έδρας, ακολούθησε το 2-0 επί της ΑΕΛ στο "Καυταντζόγλειο" ενώ το βράδυ της Δευτέρας σε ένα κατάμεστο "Βικελίδης" οι "κίτρινοι" ικανοποίησαν το κοινό τους, επικρατώντας 2-0 απέναντι σε έναν άκρως αξιόμαχο Λεβαδειακό.

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι Βοιωτοί είχαν 13 τελικές προσπάθειες στο σύνολο, εκ των οποίων πέντε στην εστία, ένα δοκάρι και ένα πέναλτι που σταμάτησε πάνω στον Κουέστα (σταμάτησε τον Μαρκόβσκι με το σκορ στο 2-0), με τον Άρη όμως να έχει την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου: το γκολ.

Είχε 9 τελικές συνολικά και 4 εντός εστίας, που του έφταναν όμως για να πάρει μία δίκαιη νίκη: ο Γιουνές στο 22' με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Γκαρσία άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και ο Γκαρσία στο 57' με κοντινό πλασέ (πήρε το ριμπάουντ μετά από φάουλ του Μενέντεθ στο δοκάρι) "τελείωσε" τον Λεβαδειακό, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το ματς έχοντας κατοχή μπάλας (57%-43&) και καλό και υπομονετικό passing game.

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Έχοντας μάλιστα τον φορ του Γιουνές αλλά και την υποστηρικτική τριάδα (Γκάμα, Γκαρσία, Ντιγκινί) σε καλή βραδιά, ο Άρης δεν γινόταν να μην πάρει το τρίποντο, που στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση πως τη φετινή σεζόν δεν θα συμμετέχει απλά στο πρωτάθλημα αλλά θα είναι σούπερ ανταγωνιστικός.

Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Μπάσα, Ματίγια (76' Σιώπης), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα (68' Κολάσο), Ντιγκινί (84' Παυλίδης), Γιουνές.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβάρο, Ζορντάο Ντιόγκο (53' Χατζηλάμπρος), Μητρόπουλος (85' Ιωαννίδης), Όμο, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Νανγκί (77' Μανγκά), Μαρκόβσκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK