Η ποινή που (δεν) εκτίει ο Πανιώνιος, στα "κάγκελα" ο Αστέρας

Ο τιμωρημένος Πανιώνιος που θέλει κόσμο στο ματς με τον Αστέρα και οι Αρκάδες που αντιδρούν έντονα σε οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής.

Η ποινή που (δεν) εκτίει ο Πανιώνιος, στα "κάγκελα" ο Αστέρας

Το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη κουβαλάει πίσω του έντονο παρασκήνιο.

Δεν είναι μονάχα πως για λόγους ασφαλείας μεταφέρθηκε από την Κυριακή για το Σάββατο, ύστερα από υπόδειξη της Αστυνομίας και συναίνεση της λίγκας.

Έχει να κάνει κυρίως με την ποινή που οι "κυανέρυθροι" οφείλουν να εκτίσουν στο πρώτο ματς της νέας σεζόν. Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν τιμωρηθεί (στις 13/7) από την Πειθαρχική Επιτροπή της λίγκας με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και κανονικά θα έπρεπε να εκτίσουν στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος ανέτρεψε τα δεδομένα και έφερε τον Πανιώνιο να κάνει σέντρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Θεωρητικά η ποινή θα έπρεπε να μεταφερθεί στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Όπως συμβαίνει δηλαδή με τις κόκκινες κάρτες.

Παρόλα αυτά υπήρξε η διαρροή από "κυανέρυθρους" κύκλους πως το γήπεδο Νέας Σμύρνης θ' ανοίξει τις θύρες του για να υποδεχθεί τον κόσμο ώστε να στηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Από τον Πανιώνιο (και υψηλόβαθμο στέλεχος μάλιστα) διαψεύδεται πως έχουν ενημερωθεί για οποιαδήποτε μεταφορά της τιμωρίας. Το σίγουρο πάντως είναι πως έγιναν και γίνονται αρκετές προσπάθειες να υπάρξει αλλαγή και να μεταφερθεί όταν γίνει το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες (σε εμβόλιμη ημερομηνία).

Στον Αστέρα έμαθαν τι ακριβώς επιχειρείται και αντέδρασαν έντονα. Προς το παρόν μέσω κύκλων. Θεωρούν ότι αυτή η πρακτική αντίκειται στους κανονισμούς που διέπουν την ομαλή λειτουργία της λίγκας, δεν συναίνεσαν στην ενόχληση που είχαν για τη μεταφορά της ποινής και περιμένουν να τηρηθεί η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ως έχει και όχι να τροποποιηθεί προς όφελος του Πανιωνίου. Ειδάλλως θα θεωρούν ότι υπήρξε μεροληπτική διάθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK