Ο Νάτχο απογείωσε το "Καραϊσκάκης" με χρυσό γκολ στο 92'!

Κρατώντας το 1-1 στην έναρξη των καθυστερήσεων, ο Αστέρας έφερε στα... όριά του τον Ολυμπιακό όμως ο Νάτχο τα ξεπέρασε με γκολ μετά από ασίστ του Γκερέρο και υπέγραψε το "3 στα 3" στο πρωτάθλημα!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ήταν η μέρα φαίνεται του Ολυμπιακού, ως οργανισμού, να σημαδευτεί από buzzer beater. Το απόγευμα της Κυριακής ένας άσος των "ερυθρολεύκων", ο Κώστας Παπανικολάου, πήρε την ασίστ από τον Νικ Καλάθη και σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ απέναντι στην Γεωργία, κάνοντας το 86-85 και στέλνοντας την γαλανόλευκη στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το βράδυ, ήταν η σειρά ενός ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να σκοράρει στο... παρά ένα για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του και ταυτόχρονα να "ξεράνει" τον αντίπαλο: ο Μπίμπαρς Νάτχο μπήκε στο 84' ως η τελευταία αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς και οκτώ λεπτά μετά βομβάρδισε με αμέτρητα ντεσιμπέλ στο "Καραϊσκάκης" παίρνοντας ασίστ από τον Γκερέρο (με το κεφάλι) και εκτελώντας τον Αστέρα Τρίπολης για το τελικό 2-1.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το γκολ αυτό υπέγραψε την τρίτη νίκη των Πειραιωτών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές (όσες έχουν και οι έτεροι μνηστήρες του τίτλου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) και την τρίτη ήττα του Αστέρα, με την ομάδα της Τρίπολης να παλεύει το ματς όπως έκανε και με τους δύο "Δικεφάλους" αλλά να υποκύπτει στο φινάλε.

Σε έναν αγώνα όπου ο Ολυμπιακός είχε μεν την υπεροχή και βρήκε σχετικά γρήγορα (18') το γκολ με τη βολίδα του Καμαρά όμως δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 στις ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποτέλεσμα να δώσει θάρρος στους Αρκάδες και να τον τιμωρήσουν στο 67'με τη διπλή προσπάθεια του Τόνσο που είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στον ουρανό των διχτύων του Γιαννιώτη.

Με το σκορ στο 1-1 και μόλις 25 λεπτά να απομένουν οι Πειραιώτες πίεσαν, ρίσκαραν, είδαν τον Μαρτίνς να ρίχνει στον αγώνα τους Χασάν, Φετφατζίδη και Νάτχο, και τελικά δικαιώθηκαν. Ο Χασάν ταλαιπώρησε την άμυνα του Αστέρα, άσχετα αν δεν σκόραρε στις φάσεις που είχε, και στο φινάλε που οι Πειραιώτες είχαν... κατασκηνώσει στα αντίπαλα καρέ λυτρώθηκαν με τον Νάτχο.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ένα γκολ που έφερε έκρηξη χαράς και ενθουσιασμού στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου αλλά και στο χορτάρι, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τους ποδοσφαιριστές να κάνουν "όλε" και να τραγουδούν μαζί με τον κόσμο. Ένα ακόμα δείγμα πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αλλάξει πολλά στην ομάδα σε σύγκριση με όσα έβλεπαν (με προβληματισμό και θλίψη) οι φίλοι της την περασμένη σεζόν...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά (84' Νάτχο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (74' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (72' Χάσαν), Γκερέρο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (61' Τόνσο), Κώτσιρας, Μανιάς (79' Βαλιέντε)

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΑΤΧΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK