Πρεμιέρα με εξάρα από τον... νέο Ολυμπιακό

Ο "υδραυλικός" Μάριν διέλυσε την άμυνα της Βέροιας και με άξιους συμπαραστάτες τους Μιλιβόγεβιτς - Σεμπά- Ιντέγε(χατ-τρικ), ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στο "Καραϊσκάκης" με 6-1. Η... γκολάρα της τιμής για την "βασίλισσα" από τον Καπετάνο.

Πρεμιέρα με εξάρα από τον... νέο Ολυμπιακό
Ιντέγε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός "κεντούσε" μεσοεπιθετικά με τους Μαρίν - Ελιουνούσι - Σεμπά να χρειάζονται λίγο χρόνο στο ξεκίνημα του αγώνα με την Βέροια, αλλά μόλις βρήκαν τα πατήματα τους δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της "βασίλισσας".

Έτσι, το γκολ ήταν θέμα χρόνου και ήρθε στο 25ο λεπτό. Ο Μιλιβόγεβιτς έκανε σέντρα από τα δεξιά, με τον Λόπεθ να διώχνει άσχημα πάνω στον Μάριν. Ο Γερμανός γύρισε ξανά στον Νιγηριανό που με πλασέ έκανε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα Ιντέγε - Μάριν έκρυψαν τη μπάλα και ο Σεμπά με το κεφάλι διαμόρφωσε το 2-0. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (41') ήρθε και το 3-0 με νέο καταπληκτικό συνδυασμό των Μιλιβόγεβιτς - Ιντέγε και Ελιουνούσι.

Πάρτι στο και στο δεύτερο μέρος

Η Βέροια δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ανταποκριθεί στο επίπεδο των ερυθρολεύκων και στο 49' έγινε το 4-0. Ο Μιλιβόγεβιτς αμαρκάριστος με "κεραυνό" από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ερυθρόλευκο πάρτη συνεχίστηκε και στο 61'. Ο Ντε Λα Μπέγια έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ιντέγε ανενόχλητος έστειλε το σκορ στο 5-0. Στο 74ο λεπτό η Βέροια πέτυχε το γκολ της τιμής ( 5-1) με τον Παντελή Καπετάνο. Ο Ναβαλόφσκι σέντραρε από δεξιά και ο έμπειρος στράικερ με εντυπωσιακή ενέργεια άφησε... άγαλμα τον Ρέστο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Η αναμέτρηση έκλεισε με τον Ολυμπιακό να κάνει το τελικό 6-1 με ποιον άλλο; Μα φυσικά τον Ιντέγε Μπράουν στο 89' μετά από πανέμορφη πάσα του Πάρντο, φτάνοντας τα τρία τέρματα στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (Ρέτσος 59'), Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Ελιουνούσι (Πάρντο 65'), Μάριν (Καρντόσο 70'), Σεμπά, Ιντέγε.

Βέροια: Λόπεθ, Χαροντάκης (Ναβαλόφσκι 46'), Μελίσσης, Μαραγκός, Μαλόν, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος, Κάλβο, Σισίνιο (Βίτι 77'), Σάρπονγκ (Άρσε 46'), Καπετάνος.

Εισιτήρια: 23.000.

News 24/7

24MEDIA NETWORK