Πήρε φόρα ο Μοράρ και ο... Παναιτωλικός

Με τον Μοράρ να είναι συνδεδεμένος με τα αντίπαλα δίχτυα για δεύτερη σερί αγωνιστική, ο Παναιτωλικός έφυγε με τον βαθμό από τα Πηγάδια (1-1), απέναντι σε μία Ξάνθη που αγνοεί τη λέξη νίκη στο πρωτάθλημα.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σαν να μην πέρασε μια ημέρα. Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος (για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στο Nations League) ο Παναιτωλικός είχε πανηγυρίσει εντός έδρας το 2-1 επί του ΟΦΗ έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βλαντ Μοράρ που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Αγρινίου.

Τώρα, δύο εβδομαδες μετά, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα πήραν ένα ακόμα θετικότατο αποτέλεσμα, αφού έφυγαν χωρίς να ηττηθούν από τα Πηγάδια χάρη και πάλι στον Ρουμάνο επιθετικό τους.

Ο Μοράρ άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό στο 21ο λεπτό (ισοφάρισαν οι Ακρίτες στο 42' με εύστοχο πέναλτι του Γέντρισεκ) και έχει πλέον 12 γκολ συνολικά στην καριέρα του με τους Αγρινιώτες, γεγονός που τον έχει φέρει στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ πίσω από τους Μαρκόβσκι (14 γκολ) και Καμαρά (16 γκολ) που δεν είναι πλέον στο σύλλογο.

Όσον αφορά στη γενικότερη εικόνα του αγώνα, οι δύο ομάδες θα πρέπει να είναι μάλλον ευχαριστημένες από τον βαθμό, με την μεν Ξάνθη να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσει στο δεύτερο γκολ που θα της έδινε το τρίποντο αλλά τον Παναιτωλικό να έχει την τελευταία χρονικά, με τον Ζίβκοβιτς να σταματάει σε τετ α τετ τον Καμαρά στις καθυστερήσεις.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Καντά (82' Οκάν), Κίκε Μπόουλα, Σαρπόνγκ (65' Κάστρο), Κόβασεβιτς (78' Ντε Λούκας), Γέντρισεκ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μίχαϊ, Άργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Ντίας, Μασουρέκ, Ουίλιαν (81' Λουσέρο), Μανά (46' Λιάβας), Μοράρ (88' Αλχασάν Καμαρά).

News 24/7

24MEDIA NETWORK